Diana Dumitrescu a nascut. Actrita a dezvaluit numele baietelului sau

/ / Modificat: 2019-09-16
Diana Dumitrescu a nascut. Actrita a dezvaluit numele baietelului sau

Diana Dumitrescu este in culmea fericirii pentru ca si-a vazut marele vis implinit. Actrita a nascut un baietel perfect sanatos si a impartasit vestea cu fanii de pe contul ei de socializare.

"Acum un an de zile spuneam amandoi un "DA" hotarat, fericiti si bucurosi ca pornim impreuna pe drumul vietii in dorinta de a ne construi o familie. De cateva zile in viata noastra a venit noul membru al familiei noastre, care ne face cei mai fericiti oameni de pe planeta! Suntem in al noualea cer! Azi sarbatorim un an de casnicie alaturi de fiul nostru, Carol Anton! Bine ai venit in familia noastra! Sa iti fie viata magica si plina de culoare! Te iubim!' a scris Diana Dumitrescu, pe pagina sa de Facebook.

S-a chinuit 10 ani sa aiba un copil

Diana Dumitrecu a marturisit dupa ce a rams insarcinata ca s-a chinuit 10 ani sa aiba un copil si cand era decisa sa faca fertilizare in vitro a aflat ca va deveni mama.

diana

"Am crezut ca este o eroare cand am facut testul. Am facut trei zile consecutiv teste. M-am chinuit aproape zece ani sa raman insarcinata, asa ca a fost socant sa vad ca sunt gravida. Nu ma asteptam! Chiar nu ma asteptam. A fost o mega bucurie, dar cu retineri, pentru ca nu stiam daca este adevarat”, marturisea Diana Dumitrescu, dupa ce a aflat de sarcina

Acrita a mai fost casatorita timp de cinci ani cu producatorul Ducu Ion. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Diana dumitrescu Nume copil

Articole recomandate

Citeste si despre