Decizia luata de fiica Andreei Marin. Vedeta a povestit totul cu lacrimi in ochi

/ / Modificat: 2023-01-09
Decizia luata de fiica Andreei Marin. Vedeta a povestit totul cu lacrimi in ochi

Andreea Marin are o relatie speciala cu Violeta, fiica sa si a lui Stefan Banica Jr. Fata este adolescenta si se gandeste deja la viitorul ei, ba chiar a luat o decizie indrazneata in acest sens. Hotararea a emotionat-o, dar a si afectat-o in egala masura pe fosta „zana” a surprizelor.

Invitata recent la emisiunea „Vorbeste lumea” de la Pro TV, Andreea Marin a povestit ca fiica ei isi doreste sa studieze peste hotare. Chiar daca mai sunt doi ani pana cand Violeta va termina liceul si va pleca la facultate, mama ei deja se gandeste la acel moment si la cat de greu ii va fi. Andreea Marin a povestit ca sunt nopti cand se gandeste la momentul plecarii si ii dau lacrimile. Violeta isi doreste sa urmeze o cariera in avocatura si sa plece peste Ocean pentru a face facultatea.

„Violeta este acum cu mintea departe, trece si de Mos Craciun si de renii lui. Se gandeste deja catre facultate. Desi mai sunt doi ani, dar stii cum zboara? Daca au zburat cei 15 si e inalta cat mine. Isi doreste foarte mult sa studieze Dreptul la momentul acesta. Vom vedea. Undeva peste Ocean, asa viseaza. Eu o sustin. Ca mama o sustin. Mi s-ar parea chiar frumos sa reuseasca. Acum incerc sa ii si spun ca in doi ani se pot schimba lucrurile si ca mai poti sa iti schimbi parerea si te poate acapara un alt vis, o alta pasiune. Ea e foarte hotarata, dar eu stiu cum e. Am pornit pe drumul informaticii. Am inceput facultatea si am si terminat-o si pana la urma am ajuns sa fiu un comunicator”, a povestit Andreea Marin la „Vorbeste Lumea”.

Andreea Marin a marturisit ca, desi ii doreste fiicei sale sa isi indeplineasca visele, nu ii este deloc usor sa accepte decizia:

„Nu e usor sa stiu asta. Si sincer, am nopti cand ma gandesc cu lacrimi in ochi la povestea asta. Nu e deloc simplu sa stii ca pleaca de acasa copilul tau. Si daca pleaca de aici pana la Roman, de unde sunt eu, dar sa stii ca iti e mai greu de ajuns si nu iti e la indemana sa-l imbratisezi”.

Fiica vedetei viseaza sa studieze in Statele Unite ale Americii, astfel ca distanta fata de mama ei va fi una considerabila.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Decizii copii

Articole recomandate

Citeste si despre