De ce s-a intors Adela Popescu atat de repede la munca. Ce i-au promis de fapt sefii de la Pro TV

/ / Modificat: 2021-09-08
De ce s-a intors Adela Popescu atat de repede la munca. Ce i-au promis de fapt sefii de la Pro TV

Adela Popescu a revenit pe micul ecran, la emisiunea Vorbeste Lumea la doar doua luni dupa ce a devenit mamica pentru a treia oara.

Desi nimeni nu se astepta sa revina atat de repede la munca, iar multe dintre mamici chiar au criticat-o pentru decizia luata, se pare ca vedeta nu a putut refuza oferta pe care a primit-o de la sefii de la Pro TV. 

Astfel, pentru a reveni de urgenta la carma emisiunii Vorbeste Lumea dupa plecarea lui Cove, Adela Popescu ar fi primit un salariu mult mai mare decat avea initial. Acum, proaspata mamica ar incasa lunar nu mai putin de 3000 de euro, fata de 2000 cat avea in trecut. O suma deloc de neglijat, mai ales ca actrita are acum o familie mult mai numeroasa. 

"Adela, iti facem 3.000 de euro pe luna, dar hai, e urgent, i-ar fi transmis sefii din Pro TV, in incercarea de a o determina pe Adela sa revina mai curand pe micile ecrane."

Pentru a face fata programului, dar si pentru a nu-si neglija deloc familia, Adela Popescu a apelat pentru o perioada la ajutorul mamei sale. 

Cum se descurca cu trei copii si cu jobul de la TV 

Adela Popescu este foarte deschisa cu fanii ei, iar de curand a marturisit si cum se descurca cu jobul si cu cei trei copii. Astfel, Andrei si Alexandru sunt amandoi la gradinita jumatate de zi, iar bebelusul doarme in mare parte a zilei. Se trezeste doar pentru a fi hranit, iar asta o ajuta foarte mult pe Adela, care a marturisit ca are timp sa se si odihneasca cateva ore. 

”M-ati tot intrebat cum ma descurc si trebuie sa va spun ca momentan este neasteptat de bine. Asta mic imi face surprize in fiecare zi, la modul ca se trezeste mereu inainte sa plec de acasa si trebuie sa-l alaptez, a acceptat biberonul din prima zi, nu i-a placut in mod deosebit, dar l-a acceptat.
La ceilalti doi s-a intamplat mai greu asta. Copiii merg la gradinita, vin la ora patru, deci am si vreo doua ore si jumatate de cand ajung acasa si pana vin ei sa imi revin, de obicei dorm la pranz. Deci, totul este bine”, a spus Adela Popescu pe pagina personala de Instagram.

Taguri Revenire serviciu dupa nastere

Articole recomandate

Citeste si despre