Ce frici a avut Adela Popescu inainte sa revina la munca la o luna dupa nastere

/ / Modificat: 2021-09-03
Ce frici a avut Adela Popescu inainte sa revina la munca la o luna dupa nastere

Adela Popescu a revenit deja pe micul ecran la emisiunea ”Vorbeste Lumea”, la doar o luna dupa ce a adus pe lume cel de-al treilea copil. 

A marturisit insa ca nu i-a fost deloc usor sa revina la munca atat de repede si cateva zile s-a confruntat cu frici uriase. Se treazea in fiecare noapte cu un gol in stomac si se gandea mereu cum o sa faca fata tuturor activitatilor zilnice. 

„Inainte sa incep emisiunea ma trezeam noaptea cu un gol in stomac…Cum o sa fac cu trezirile, cu laptele stocat pentru bebe, cu ora de culcare seara, cu zilele in care cei mici vor sta bolnaviori acasa, cu mine pur si simplu din nou in platou, in emisiune, in fata oamenilor…Mi-au fost necesare trei zile. Astazi am ras iar de mine, am avut curajul sa ma arat vulnerabila si plina de defecte. Semn ca gata, m-am relaxat”, a declarat Adela Popescu pe pagina ei de Instagram.

Adela Popescu a fost nevoita sa se intoarca mai repede la munca decat si-a propus, deoarece colegul sau Cove a renuntat la jobul de la Pro TV si a ales sa lucreze la un alt post de televiziune.

Adela Popescu a comentat plecarea lui Cove, mentionand faptul ca prietenia lor va fi intotdeauna extrem de importanta pentru ea. Fanii emisiunii au inceput sa se obisnuiasca cu faptul ca nu-i vor mai auzi glumele lui Gabriel Coveseanu dimineata la PRO TV.

„Stiu ca va surprinde lipsa scumpitelului meu Cove, este absolut normal. Toti il iubim, il pretuim si ii vom duce lipsa. Te iubim, Cove. Dar viata merge mai departe, iar prieteniile adevarate nu se destrama, tu stii ce spun.”, a mai spus sotia lui Radu Valcan, in cadrul emisiunii ”Vorbeste Lumea” de la PRO TV.

Taguri Fricile parintilor Revenire serviciu dupa nastere Adela popescu copil

Articole recomandate

Citeste si despre