De ce Oana Roman si sora ei Catinca nu s-au inteles niciodata: "A fost o problema a parintilor nostri"

/ / Modificat: 2023-03-21
De ce Oana Roman si sora ei Catinca nu s-au inteles niciodata:

Chiar daca Oana Roman a facut cateva declaratii acide la adresa surorii sale Catinca, aceasta din urma a preferat sa pastreze discretia si sa nu raspunda atacurilor lansate de sora sa in ultimele luni.

Recent insa, Catinca Roman a dezvaluit de ce nu s-a inteles niciodata cu sora ei. Unul dintre motive ar fi chiar parintii lor, despre care spune ca sunt responsabili pentru indepartarea lor.

„Este normal sa fiu diferita de sora mea, avem temperamente diferite. In ciuda tensiunilor dintre noi, eu chiar tin la ea. Cred ca a fost si o problema a parintilor nostri, faptul ca nu au lucrat la apropierea noastra, ba dimpotriva. Nu a fost intentionat, dar o parte din actiunile lor au dus la situatia actuala. Nu e un repros, ci o constatare. Eu cred ca cel mai important pentru evolutia noastra ca individ este recunoasterea si asumarea greselilor si a defectelor.

Oana e o fata inteligenta, amuzanta, foarte muncitoare. Insa, din pacate, repeta un tipar familial toxic. Eu ii doresc din suflet sa depaseasca acest moment si sa se bucure de copil si de viata asa cum merita. Cred ca Oana are o anumita fragilitate emotionala pe care incearca sa si-o gestioneze prin validarea publica', a spus creatoarea de moda, potrivit cancan.ro.

Anterior, Oana Roman a lansat un nou atac la adresa surorii ei, sugerand ca nu problemele de sanatate ar impiedica-o sa o viziteze pe Mioara Roman la azil.

„Citez Nu am fost la maica mea de un an. Pentru ca, sincera sa fiu, nu am de ce. Da. Nu am de ce, la ce s-a intamplat. Pot sa-mi pun picioarele in spate linistita’. Nu stiu ce considera ea ca s-a intamplat. In afara de faptul ca mama s-a luptat pentru ea si pentru noi toata viata ei. Deci eu nu vorbesc fara probe. Nu mint si nu ma fofilez.

Si nu voi mai permite nimanui niciodata sa-mi puna la indoiala afirmatiile, pentru ca eu pentru tot am probe si adevarul de partea mea.

Si cu asta am incheiat. Am si inregistrarea audio. Am tacut din respect pentru mama si pentru sanatatea ei. Dar gata. M-am saturat de minciuni. Nu mai salvez aparentele nimanui’, a declarat Oana Roman de curand pentru wowbiz.ro.

  • Surse: cancan.ro, wowbiz.ro
  • Foto: Instagram, Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Oana roman Femei celebre Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre