De ce Oana Roman si sora ei Catinca nu s-au inteles niciodata: "A fost o problema a parintilor nostri"

/ / Modificat: 2023-03-21
De ce Oana Roman si sora ei Catinca nu s-au inteles niciodata:

Chiar daca Oana Roman a facut cateva declaratii acide la adresa surorii sale Catinca, aceasta din urma a preferat sa pastreze discretia si sa nu raspunda atacurilor lansate de sora sa in ultimele luni. 

Recent insa, Catinca Roman a dezvaluit de ce nu s-a inteles niciodata cu sora ei. Unul dintre motive ar fi chiar parintii lor, despre care spune ca sunt responsabili pentru indepartarea lor. 

„Este normal să fiu diferită de sora mea, avem temperamente diferite. În ciuda tensiunilor dintre noi, eu chiar țin la ea. Cred ca a fost si o problemă a părinților noștri, faptul că nu au lucrat la apropierea noastră, ba dimpotrivă. Nu a fost intenționat, dar o parte din acțiunile lor au dus la situația actuală. Nu e un reproș, ci o constatare. Eu cred că cel mai important pentru evoluția noastră ca individ este recunoașterea și asumarea greșelilor și a defectelor.

Oana e o fată inteligentă, amuzantă, foarte muncitoare. Însă, din păcate, repetă un tipar familial toxic. Eu îi doresc din suflet să depășească acest moment și să se bucure de copil și de viață așa cum merită. Cred că Oana are o anumită fragilitate emoțională pe care încearcă să și-o gestioneze prin validarea publică', a spus creatoarea de modă, potrivit cancan.ro.

Anterior, Oana Roman a lansat un nou atac la adresa surorii ei, sugerând că nu problemele de sănătate ar împiedica-o să o viziteze pe Mioara Roman la azil. 

„Citez Nu am fost la maică mea de un an. Pentru că, sinceră să fiu, nu am de ce. Da. Nu am de ce, la ce s-a întâmplat. Pot să-mi pun picioarele în spate liniștită’. Nu știu ce consideră ea că s-a întâmplat. În afară de faptul că mama s-a luptat pentru ea și pentru noi toată viața ei. Deci eu nu vorbesc fără probe. Nu mint și nu mă fofilez.

Și nu voi mai permite nimănui niciodată să-mi pună la îndoială afirmațiile, pentru că eu pentru tot am probe și adevărul de partea mea.

Și cu asta am încheiat. Am și înregistrarea audio. Am tăcut din respect pentru mama și pentru sănătatea ei. Dar gata. M-am săturat de minciuni. Nu mai salvez aparențele nimănui’, a declarat Oana Roman de curând pentru wowbiz.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Oana roman Femei celebre Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre