De ce nu vrea Dan Bittman sa se casatoreasca, desi are 62 de ani: "Nu as vrea sa las vreo fata tanara si frumoasa vaduva!"

/ / Modificat: 2024-03-21
De ce nu vrea Dan Bittman sa se casatoreasca, desi are 62 de ani:

 

Dan Bittman a marturisit recent de ce nu isi doreste sa se casatoreasca desi in curand va implini 62 de ani. Artistul a marturisit ca nu spune nu unei noi relatii dupa despartirea de Liliana Stefan, mama copiilor sai. „Caut pe cineva cu care sa ma inteleg cat mai bine”, a spus solistul pentru Playtech artistul.

„Varsta ne spune, mai des sau mai rar, dupa caz, ca e timpul sa schimbam ceva in vietile noastre. La mine, spre exemplu, a venit cu ideea de a ma aseza, intr-un fel la casa mea. A, nu va ganditi la casatorie, fiindca nu despre asta vorbesc. Nu e cazul! Acum caut pe cineva cu care sa ma inteleg cat mai bine, dar nu as vrea sa las vreo fata tanara si frumoasa vaduva!”, a mai zis el pentru Playtech.

Dan Bittman si Liliana Stefan s-au iubit 25 de ani 

Dan Bittman a trait, timp de 25 de ani, o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Liliana Stefan, femeia care i-a daruit trei copii: Alexandru (24 de ani), Patrick (19 ani) si Mark (16 ani). 

Povestea lor de dragoste a ajuns la final in anul 2016. Desi nu mai formau un cuplu, cei doi au continuat sa locuiasca sub acelasi acoperis timp de 4 ani. 

In 2019, artistul s-a mutat, iar de atunci cei doi nu au mai fost vazuti impreuna. Cu toate acestea, Dan Bittman a vorbit intotdeauan foarte frumos despre mama copiilor sai. 

In ceea ce priveste o eventuala impacare cu Liliana Stefan, Dan Bittman a marturisit ca nu mai exista nicio cale de intoarcere, iar acest capitol din viata sa este incheiat. 

 „Chestiunea unei intoarceri la cea mi-a stat alaturi ani buni e inchisa. Definitiv! Si nu e vorba despre dorinta mea anume sau vreun orgoliu masculin prost inteles. Nu! Am primit dinspre ea anumite mesaje, clare, pe care am de gand sa le respect intru-totul”.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Actrite, actori, cantareti

Articole recomandate

Citeste si despre