Cum se inteleg Theo Rose si Anghel Damian de cand au devenit parinti

/ / Modificat: 2024-06-07
Cum se inteleg Theo Rose si Anghel Damian de cand au devenit parinti

 

Theo Rose a recunoscut ca relatia cu Anghel Damian a trecut prin schimbari semnificative dupa ce au devenit parinti. 

Theo Rose si Anghel Damian traiesc o frumoasa poveste de dragoste de doi ani. Cuplul se pregateste acum sa celebreze prima aniversare a fiului lor pe 14 iunie. Artista a dezvaluit ca ei doi se confrunta cu noi provocari, deoarece micutul Sasha incepe sa invete sa mearga.

„Ne pregatim sufleteste si psihic, deja a inceput o perioada usor dificila pentru noi. El incepe sa mearga si evident ca se agata de toate obiectele din casa, se loveste, mai cade. Aoleu! Imi sta inima de cateva ori pe zi. Asta este. Toate trecem prin asta”, a dezvaluit Theo Rose, in emisiunea lui Catalin Maruta.

Cantareata a recunoscut, de asemenea, ca acum petrece mai putin timp cu partenerul ei. „Probabil ca petrecem un pic mai putin timp impreuna decat inainte, evident. Dar suntem mult mai dornici de a-l petrece pe ala, putin asa cum e. Si asta face sa ramana flacara aprinsa intre noi. Ni se face dor, luptam mai mult pentru un weekend impreuna. E greu sa ne eliberam programul in punctul in care ne aflam acum.

Facem niste concesii ca sa ne nimerim la un moment dat sa putem sa ne petrecem timp. (…) O data la doua luni plecam cate un weekend impreuna, doar noi doi. Daca nu plecam si ramanem acasa, ducem copilul la tara la ai mei. Copilul e superfericit cand e acolo, nu ne sta inima ca ce-o plange copilul dupa noi”, a mai spus Theo Rose. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Theo Rose Actrite, actori, cantareti

Articole recomandate

Citeste si despre