De ce nu vrea Catalin Maruta ca fiica lui sa aiba propria emisiune

/ / Modificat: 2023-06-03
De ce nu vrea Catalin Maruta ca fiica lui sa aiba propria emisiune

Andra si Catalin Maruta sunt tot timpul in lumina reflectoarelor. Si copiii lor s-au obisnuit de mici cu atentia, dar deocamdata cauta succesul pe internet, nu la televizor. David si Eva au diverse preocupari in prezent, insa nu este exclus sa le calce pe urme parintilor lor pe viitor. Desi multi copii fac pasul catre televiziune inca de la varste fragede, Catalin Maruta nu ar fi de acord ca fiica sa, Eva, sa aiba propria emisiune la varsta aceasta si a explicat si de ce.

Eva si David, copiii lui Catalin Maruta si ai Andrei, sunt prezenti pe retelele de socializare, unde se bucura de mult succes. Cei doi adora sa faca filmulete pe TikTok, iar parintii lor nu le interzic accesul la internet si la social media. Cu toate acestea, Maruta este de parere ca pentru o cariera in televiziune, fiica lui este prea mica. Prezentatorul emisiunii de la Pro TV a oferit recent un interviu pentru EGO.ro, in care a spus ce pasiuni au copiii sai, dar si de ce nu ar vrea ca Eva sa aiba propria emisiune.

„Eva este la dansuri acum, iubeste sa danseze. David este la fotbal. Amandoi au activitati diferite. Probabil, cand ajung acasa, vor sa facem un TikTok. Cele mai multe idei de TikTok vin chiar de la ea. Cred ca este prea mica sa aiba emisiune. Cred ca trebuie sa mearga la scoala, sa se bucure de copilarie. In weekend, cand vrea sa filmeze, sa faca TikTok-uri sau dimineata cand plecam la scoala putem sa ne distram cu treaba aceasta. E mai bine sa mearga la scoala, sa se distreze acolo”, a spus Catalin Maruta, pentru publicatia mentionata.

Eva Maruta se bucura de foarte multa popularitate pe TikTok. Contul ei este manageriat de parinti, care o ajuta sa filmeze videoclipuri pentru cei care o urmaresc in mediul online. Mezina familiei Maruta a adunat aproape o jumatate de milion de fani pe platforma si posteaza des continut pentru cei care o urmaresc. Multe dintre videoclipurile pe care le urca pe TikTok au peste 1 milion de vizualizari.

Nici fratele ei mai mare, David, nu sta rau la capitolul like-uri. Desi numarul celor care il urmaresc pe el este la jumatate fata de numarul fanilor surorii sale, si videoclipurile lui David aduna sute de mii si chiar milioane de vizualizari pe platforma.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre