De ce nu si-a dorit Gina Pistol bona pentru fiica sa: "Puteam sa il pasez. Sa nu fiu inteleasa gresit"

/ / Modificat: 2023-10-07
De ce nu si-a dorit Gina Pistol bona pentru fiica sa:

Gina Pistol si Smiley au devenit parinti in martie 2021, cand a venit pe lume micuta lor Josephine. Viata lor s-a schimbat radical de atunci, iar Gina a preferat sa renunte putin la cariera pentru a se dedica in totalitate fetitei sale. 

Mai mult, Gina nu s-a gandit nicio clipa sa isi ia o bona, caci isi doreste sa fie alaturi de fiica cat mai mult timp. Bineinteles, ea are ajutor, insa doar atunci cand trebuie sa plece de acasa la filmari. Este foarte atenta la nevoile lui Josephine, de aceea a apelat la chiar la psiholog din dorinta de a-si schimba viata, astfel incat sa fie un parinte sanatos pentru micuta ei. 

A ales sa investeasca mai mult in sanatatea ei mentala, fizica, dar si sufleteasca, de dragul lui Josephine.

„Daca vrei sa iti cresti copilul sanatos, ca asa puteam sa il pasez unei bone, la bunici si imi vedeam de viata… Vreau sa imi cresc copilul sanatos. Sa nu fiu inteleasa gresit. Am ajutor, dar atunci cand am de filmat ceva sau cand am de facut drumuri si chiar nu pot sa stau cu copilul.

Atunci vine cineva si ma ajuta. Cand sunt acasa, ma joc cu ea, ne imbratisam. Chiar si atunci cand sunt acasa, nu vreau sa imi ignor copilul”, a spus Gina Pistol la Antena Stars.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bona copii Gina pistol

Articole recomandate

Citeste si despre