De ce isi striga Cabral si Andreea copiii “Petunia” si “Leagan”. Au dezvaluit totul!

/ / Modificat: 2022-06-26
De ce isi striga Cabral si Andreea copiii “Petunia” si “Leagan”. Au dezvaluit totul!

Cabral si Andreea Ibacka sunt unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz. Cei doi sunt foarte activi pe Social Media si vorbesc des despre copiii lor pe care ii alinta “Petunia” si “Leagan”.

Multa lume s-a intrebat cum au aparut aceste porecle si de ce, cei doi parinti, ii striga astfel si nu pe numele lor. Cei doi au dezvaluit cum a pornit.

“Noi avem o carticica pe care chiar o citeam la culcare, cu o gasca pe nume Petunia. Dar inspiratia vine dintr-un episod de stand-up comedy pe care l-am vazut si Petunia era o catelusa. Sa stii ca povestea asta cu numele, pseudonimele lor si asa mai departe, n-a fost ca am vrut noi sa ne dam interesanti.

Ci pur si simplu am cautat nume pana in ultimul moment si am gasit foarte greu un nume care sa se potriveasca. In primul rand numele de familie esta asa mai iesit din comun si am zis noi ca nu se potrivea cu orice nume romanesc. Cu toate astea voiam sa fie ceva suficient de simplu de scris si de citit in asa fel incat sa nu-i greseasca si prenumele si numele, ca, na, Ibacka nu e chiar la prima mana.

Numele Namiko a aparut chiar dupa ce am nascut. Adica eu am apucat sa nasc si toata lumea evident ma felicita si eu dadeam mesaje inapoi cu: ‘s-a nascut fetita’. Serios ca nu am stiut nici macar noi pana in ultima clipa cum o sa o botezam. Iar ‘Leagan’ a fost inventia lui Namiko pentru ca asa a inteles ea numele in momentul in care ne-am hotarat si l-am transmis. Noi i-am spus ‘Tazmanian’ foarte multa vreme pentru ca la ecografie era super agitat. Tiago cumva a fost alegerea mea, pastrata vreo cativa ani pentru ca era pregatita de la prima sarcina, atunci cand am aflat ca avem fetita si am intrat in pana de inspiratie”, a povestit Andreea Ibacka pentru pentru EGO.ro.

FOTO: spynews.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cabral copii

Articole recomandate

Citeste si despre