De ce fiul Vicai Blochina nu mai vrea sa locuiasca cu ea. Detalii dureroase ies la iveala

/ / Modificat: 2023-03-20
De ce fiul Vicai Blochina nu mai vrea sa locuiasca cu ea. Detalii dureroase ies la iveala

Vica Blochina, in varsta de 47 de ani, trece prin momente foarte grele. Fiul sau a ales sa plece de acasa si sa locuiasca cu tatala sau, Victor Piturca. 

Vica s-a luptat enorm pentru ca Victor Piturca sa il recunoasca pe fiul lor, iar acum se pare ca Edan nu mai vrea sa stea cu mama lui si s-a mutat definitiv cu tatal sau. 

Edan are acum 15 ani, iar Vica nu vrea sa vorbeasca cu nimeni despre acest subiect. Apropiati ai vedetei spun insa ca aceasta incearca din rasputeri sa accepte decizia luata de fiul sau. 

„Nu știu nimic de fiul Vicăi decât că este la tatăl lui. Ea nu vorbește cu nimeni despre acest subiect. Nimic, dar chiar nimic! Știu că se văd constant, vorbesc la telefon și cam atât. Băiatul o să locuiască de acum cu tatăl lui, el mai vine pe la ea, dar cam atât.

Vicăi îi este greu cu situația în care se află acum dar a asimilat totul și se adaptează din mers. Ea spune că îi este mai bine copilului acolo, așa zice ea, nu știu de ce a ajuns la concluzia asta. Nu justifică motivul, evită total subiectul”, ne-a spus o persoană apropiată de Vica.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii vedete Copii celebritati Mamici celebre

Articole recomandate

Citeste si despre