De ce Doina Teodoru nu vorbeste niciodata despre parintii sai: "Nu sunt de acord"

/ / Modificat: 2023-05-19
De ce Doina Teodoru nu vorbeste niciodata despre parintii sai:

Doina Teodoru, iubita lui chef Catalin Scarlatescu, a devenit mult mai cunoscuta dupa ce a participat la America Express. Actrita este o fire discreta si nu si-a dorit sa dea niciodata prea multe detalii despre viata sa personala. 

Ea nu a vorbit despre familia sa, iar recent a marturisit intr-un interviu de ce nu vrea sa faca marturisiri despre parintii sai. 

 „Nu înțeleg de ce trebuie să găsiți ceva despre părinții mei. Nu sunt de acord. Sunt vedete și nu știu eu? Părinții mei m-au felicitat pentru curajul de a participa la America Express, au fost alături de mine”, a spus Doina Teodoru pentru cancan.ro. 

Cum l-a cunoscut pe Catalin Scarlatescu 

„Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa mai timid. Ea a făcut primii trei pași. Totul a plecat de la o poză. Am făcut noi doi o poză împreună și de la poza aceea totul a venit natural. Cred că eu am vrut poza, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă”, a declarat Cătălin Scărăltescu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Parinti Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre