De ce Carmen Bruma refuza sa se mai afiseze in public cu Mircea Badea? Cei doi sunt impreuna de mai bine de 25 de ani

/ / Modificat: 2024-02-21
De ce Carmen Bruma refuza sa se mai afiseze in public cu Mircea Badea? Cei doi sunt impreuna de mai bine de 25 de ani

 

Carmen Bruma si Mircea Badea sunt impreuna de peste 25 de ani si au o relatie solida. Cuplul este binecunoscut si respectat in lumea media din Romania. Cei doi au impreuna un baietel pe nume Vlad, care se apropie de varsta de 10 ani. Desi carierele lor sunt in centrul atentiei publicului, viata lor de familie a fost tinuta departe de privirile curiosilor.

Cum a inceput relatia lui Carmen Bruma cu Mircea Badea 

Relatia dintre Carmen Bruma si Mircea Badea a inceput cu multi ani in urma, cand ambii faceau parte din echipa emisiunii pe care el o prezenta. In timp, prietenia lor s-a transformat intr-o relatie de iubire, iar cei doi formeaza acum un cuplu de peste 25 de ani.

Cu toate acestea, Carmen Bruma a ales sa pastreze discretia in ceea ce priveste relatia lor personala, refuzand sa se afiseze public alaturi de Mircea Badea si sa vorbeasca deschis despre acest aspect al vietii lor.

„Meseria asta pe care o avem noi, care presupune foarte multa expunere, este una cu parti pozitive si parti negative. Eu cand l-am cunoscut si am decis sa fiu cine sunt astazi n-am simtit niciun fel de pistol la tampla, nu m-a obligat nimeni sa fac asta, nu m-a obligat nimeni sa fiu in situatia asta, eu de bunavoie am ales.

Si atunci, mi s-ar parea nepotrivit, chiar indecent sa ma apuc sa ma plang, adica, da, fix ca-n orice meserie, ai parti bune si parti rele. Esti capabila sa le suporti pe alea mai nasoale, bine, nu esti capabila, next, poate vrea doamna, ia uite ce coada avem in spate”, a spus Carmen Bruma in emisiunea FRESH by UNICA.

De ce a refuzat sa mai apara alaturi de Mircea Badea la evenimente?

In trecut, Carmen Bruma era prezenta la evenimente alaturi de Mircea Badea, insa de cativa ani ea a decis sa nu mai apara public cu partenerul sau. De asemenea, pe retelele de socializare, Carmen Bruma nu posteaza imagini cu Mircea Badea sau cu fiul lor, Vlad. 

Adevarul este ca nici nu mai stiu! (n.r. – cand a luat decizia sa nu isi expuna viata personala) Eu sunt in lumea aceasta de cel putin 20 de ani! Am luat-o la un moment dat, prin 1800! (rade) Nu stiu sa spun, pe cuvant! Nu stiu sa spun cand am luat decizia aceasta. Nu mi-a placut niciodata! A fost o decizie nu foarte calculata. A fost o decizie luata natural! Eu asa sunt! Nu imi place sa vorbesc despre viata mea, sa povestesc foarte multe intimitati in spatiul public. Nu imi place sa povestesc nici de fata cu oamenii care fac parte din cercul meu restrans de prieteni, daramite intr-un cadru public! A fost cumva natural, firesc!”, a spus vedeta pentru Ego.ro.

 

 

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Carmen bruma Mircea Badea

Articole recomandate

Citeste si despre