Daniela Crudu si-a botezat fetita. Locatia superba pe care ales-o vedeta, primele imagini

/ / Modificat: 2023-06-07
Daniela Crudu si-a botezat fetita. Locatia superba pe care ales-o vedeta, primele imagini

Emotii mari pentru Daniela Crudu. Vedeta si-a botezat fetita pe 6 iunie, intr-o locatie de vis. Fosta asistenta TV a publicat pe contul sau de socializare primele imagini de la fericitul eveniment. 

Vedeta le-a aratat fanilor sai locatia superba pe care a ales-o, dar si decorul spectaculos. Vedeta a optat pentru aranjamente superbe, foarte elegante, in nuante de alb, creand astfel o atmosfera de vis. 

Ce nume a ales Daniela Crudu pentru fetita ei  

Daniela Crudu a nascut pe 1 mai o fetita perfect sanatoasa, la un spital privat din Capitala. Micuta e venit pe lume prin cezariana, iar vedeta a avut mari emotii. Abia astepta sa isi stranga in brate bebelusa. 

Daniela Crudu a ales un nume special pentru micuta ei, Daiana, care are o semnificatie aparte: „divin”, „zana”, „luminos” si „ceresc”. In mitologia romana, Daiana era Zeita Lunii, a padurilor, a nasterii si a vanatorii.

Cine este tatal copilului Danielei Crudu

Daniela Crudu a preferat sa isi tina viata privata departe de lumina reflectoarelor dupa ce s-a retras din televiziune. Dupa numeroase relatii tumultuoase, bruneta si-a gasit linistea in bratele unui afacerist roman stabilit in Suedia. Fosta asistenta TV a re numai cuvinte de lauda la adresa iubitului sau, cu care are o fetita. 

Totusi, cei doi sunt destul de discreti, in timp ce partenerul ei nu vrea sa apara in lumina reflectoarelor.

Sunt fericita, iar asta e cel mai important. Suparari am avut destule, e si timpul meu. E cuminte si ma ajuta cu tot ce poate si el. Iti dai seama ca nu stie ce sa faca ca sa imi fie usor si mie, sa nu ma agit, sa nu ma stresez, ca eu sunt si agitata, imediat imi vin nervii. Tip din orice acum, ma enervez mai rau acum. (…) Nu sunt eu destul de cunoscuta? (…)

Nici nu luam pe cineva care sa… (n.r. – vrea sa fie cunoscut). De exemplu, daca era el cunoscut, ok, dar asa sa imi iau pe unul care sa vrea sa devina cunoscut, adica pe spatele meu, n-as fi acceptat niciodata”, a marturisit Daniela Crudu, pentru „Xtra Night Show”.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Botez copii Vedete copii Daniela Crudu

Articole recomandate

Citeste si despre