Daniel Radcliffe, actorul care l-a interpretat pe Harry Potter, a devenit tata pentru prima oara

/ / Modificat: 2023-04-26
Daniel Radcliffe, actorul care l-a interpretat pe Harry Potter, a devenit tata pentru prima oara

Daniel Radcliffe, actorul care il interpreteaza pe indragitul personaj Harry Potter, a devenit tatic pentru prima oara.

Daniel Radcliffe, in varsta de 33 de ani, se afla intr-o relatie de mai bine de 10 ani cu actrita americana Erin Darke, in varsta de 38 de ani. Cei doi au devenit parintii unui copil in urma cu doar cateva zile si sunt in culmea fericirii.

Actorul britanic si partenera acestuia au iesit luni, pentru prima oara, cu bebelusul la plimbare. Cei doi au fost surpisi in public in timp ce plimbau bebelusul in carucior, pe strazile din New York.

Cei doi au reusit sa tina secreta sarcina pana aproape in ultimul moment. Un reprezentant al starului a confirmat in martie ca Erin urmeaza sa dea nastere primului lor copil, afirmand ca cei doi erau „absolut incantati” de perspectiva de a deveni parinti.

Daniel Radcliffe si Erin Darke au fost vazuti marti, in public, in timp ce plimbau bebelusul nou-nascut.

“Daniel este atat de incantat sa fie tata. Relatia lui cu Erin este cu adevarat speciala si toata lumea crede ca vor fi niste parinti extraordinari”, a declarat o sursa apropiata cuplului pentru The Sun.

Daniel Radcliffe si Erin Darke s-au cunoscut in 2012 pe platourile de filmare. Cei doi lucrau impreuna la drama “Kill Your Darlings”. In 2020 Daniel povestea pentru People “Va fi o poveste al naibii de frumoasa pe care sa o spunem copiilor nostri intr-o zi, din cauza a ceea ce personajele noastre fac unul cu celalalt. Personajele noastre se intalnesc si flirteaza unul cu celalalt, asa ca exista un fel de inregistrare dulce a faptului ca ne intalnim pentru prima data si flirtam”, sustinea Daniel, facand referire la scena romantica din film.

FOTO: cnn.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Actrite, actori, cantareti Parinte prima oara

Articole recomandate

Citeste si despre