Dana Rogoz si-a botezat fetita! Vedeta a ales o locatie superba. Imagini de poveste!

/ / Modificat: 2020-08-31
Dana Rogoz si-a botezat fetita! Vedeta a ales o locatie superba. Imagini de poveste!

Dana Rogoz si sotul sau, Radu Dragomir, si-au botezat fetita, sambata. Micuta Lia Elena a avut parte de un botez superb, intr-un cadru de poveste. 

"Azi a fost botezul fetitei noastre minunate, Lia Elena. Sa fii iubita si fericita mereu, dragostea noastra! Noi te iubim infinit de mult si iti multumim ca ne-ai ales, a scris Dana Rogoz pe pagina sa de socializare.

botez lia

Pentru crestinarea fetitei lor, Dana Rogoz si Radu au ales o gradina de vara din judetul Giurgiu, in "casuta din poiana The Wedding House, care, dupa cum ii spune si numele, este perfecta pentru petreceri in gradina, fara fite, country-chic. Parintii si invitatii au purtat tinute lejere de vara, deloc pretentioase, excelente pentru o petrecere relaxanta. 

dana rogoz botez

dana rogoz botez

De la botez nu au lipsit cele mai bune prietene ale Danei Rogoz, Andreea Escu si Adela Popescu, insotita de sotul sau, Radu Valcan. 

adela popescu botez

adela popescu

Andreea Esca a avut dublu motiv de sarbatoare, deoarece vedeta PRO TV, care, de altfel, a fost in forma maxima, a implinit sambata 47 de ani.

andreea esca

"A fost un an greu, complicat, ciudat. Dar de ziua mea imi propun sa fac orice pentru a continua sa rad cu gura pana la urechi, sa dansez pana la epuizare si sa iubesc oamenii pana la sfarsitul sfarsitului! Va multumesc! PS. Si acum la dans, Dana Rogoz! Ca botezam cea mai frumoasa papusa vie!, a scris Andreea pe pagina ei de socializare.

Sursa: viva.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre