Dana Roba, conversatie sfasietoare cu fetitele ei, dupa ce s-au reintalnit: "Te iubesc. Am un bebe aici"

/ / Modificat: 2023-07-04
Dana Roba, conversatie sfasietoare cu fetitele ei, dupa ce s-au reintalnit:

Dana Roba a supravietuit ca prin minune dupa ce a fost batuta cu ciocanul de sotul sau. Medicii nu ii dadeau sanse de supravietuire, insa Dumnezeu a fost alaturi de ea si acum s-a reintors alaturi de fiicele ei, care se pare ca au fost martore la bataia crunta la care a suferit-o mama lor. 

Make-up artistul a revenit pe retelele de socializare, unde a postat un video sfasietor de la reintalnirea cu fetitele ei. Micutele au inteles ca mama lor trece prin momente grele, insa, in inocenta lor, iau toata aceasta poveste ca pe o joaca spun ca mama lor este un bebelus de care trebuie sa aiba grija. 

Dana Roba: Buna dimineata, cine o iubeste pe mami?”

Fiica Danei Roba: Am un bebe aici.

Dana Roba: Eu sunt bebele tau?

Fiica Danei Roba: Da.

Dana Roba: Nu pot sa cred, nu imi vine sa cred. Imi vine sa plang. Si ce imi dai sa mananc azi?

Fiica Danei Roba: Terci si lapte praf

Dana Roba: Okey. Va rog, un lapte praf si o pizza. Ma iubesti?

Fiica Danei Roba: Da.

Dana Roba: Te iubesc”, a fost conversatia emotionanta dintre cele doua.

Fratele sotului, declaratii halucinante: "L-a injurat"

Fratele lui Daniel Balaciu, sotul Danei Roba, a facut declaratii halucinate despre scandalul care a izbucnit intre cei doi. Acesta a dezvaluit ce s-a intamplat de fapt intre cei doi in urma cu o luna. 

"Eu vreau sa va spun ce stiu. Am fost la ei acasa inainte sa se intample, cu o luna inainte, am stat impreuna, ne-am rugat, iar fratele meu s-a pus in genunchi in fata ei si i-a spus: „Dana, iarta-ma” si ea n-a vrut sa-l ierte. Dupa au mers foarte mult la biserica. Fratele meu dormea cu biblia pe piept. 

Dana Roba: Ca s-a pus el in genunchi era egal cu zero. 

Fratele lui Daniel Balaciu: De ziua ta, fratele meu ti-a dat 50 de trandafiri rosii

Dana Roba: Eu i-am cumparat, eu din banii mei. Vrei sa arat acum?! 

Fratele lui Daniel Balaciu: A zis ca l-a atacat Dana, de dimineata l-a certat. A zis ca prima oara l-a injurat verbal, el deja avea temperatura, era plin de bubite, iar fetele au iesit din varicele si dupa a inceput el. Nu era intr-o stare buna in acea dimineata. Ea a aruncat cu o jucarie de lemn spre cap, l-a zgariat pe gat, Daniel a zis ca s-au certat si dupa l-a lovit cu piciorul in burta si n-a mai judecat ce face. A deschis dulapul din bucatarie si cu ce a luat la mana... 

Dana Roba: Esti un mincinos si nu pot sa am un dialog cu tine. 

Fratele lui Daniel Balaciu: Am fost la el si am vorbit prin microfon si mi-a spus. El mi-a zis ca a ripostat (n. red. Dana Roba), ca el a fost lovit de mai multe ori. El a renuntat la prieteni si familie si la mine a renuntat de dragul Danei si a copiilor. Mama mea il ajuta foarte mult. Fratele meu imi spunea ca in ultima perioada Dana venea foarte tarziu acasa

Dana Roba: Eu nu mai voiam sa am tangente cu el, ma injura, ma blestema.

Fratele lui Daniel Balaciu: Daniel stiu ca nu vorbea asa

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Stiri Violenta domestica

Articole recomandate

Citeste si despre