Dan Helciug si-a pierdut fiica in Grecia. "Am trait spaima vietii"

/ / Modificat: 2019-09-25
Dan Helciug si-a pierdut fiica in Grecia.

Dan Helciug, solistul formatiei "Spitalul de urgenta" a trait sperietura vietii sale in vacanta petrecuta cu familia in Grecia.

Acesta si-a pierdut fiica in varsta de 6 ani intr-un magazin de haine din Salonic, iar primul gand care i-a trecut prin minte a fost ca a rapit-o cineva.

helciug

"Eram toti patru intr-un micut magazin de haine din Salonic. Elena, sotia mea, a vrut sa probeze o rochita si a intrat cu Ruxandra in cabina de proba. Eu pazeam usa, Luca (12 ani) langa mine. La un moment dat, Elena iese pe jumatate din cabină si ma roaga sa ii aduc o alta marime de rochita. Am vorbit pret de cateva secunde. In acest timp, Ruxandra a disparut din cabina de proba. Nu am inteles pe unde si cum, mi-au venit în minte toate filmele paranormale de groaza, m-am gandit ca a rapit-o cineva. O strigam si nu raspundea, am cautat-o absolut peste tot, inclusiv in biroul sefei de magazin.

helciug1

Foto:Viva.ro

Vanzatoarea transpirase toata. Cand eram la un pas sa cedam si sa chemam politia, vanzatoarea a gasit-o. Ghici unde era?! Cabina de proba respectivă comunica printr-un perete fals cu depozitul lor, era o usa pe care Ruxandra a descoperit-o si a intrat dincolo, unde se distra proband hainute. Nimeni nu a auzit nimic pentru ca era muzica in magazin," a povestit Dan Helciug, potrivit Click.

helciug3

Foto: Viva.ro

Totul a durat doua minute, dar solistului i s-a parut ca a trecut o vesnicie pana cand fetita sa a fost gasita. "Am trait spaima vietii, ce mai!" a mai spus Dan Helciug.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre