Cum si-a mentinut Laura Cosoi silueta in sarcina. Ce pofte a avut vedeta insarcinata cu cea de-a treia fetita

/ / Modificat: 2022-05-25
Cum si-a mentinut Laura Cosoi silueta in sarcina. Ce pofte a avut vedeta insarcinata cu cea de-a treia fetita

Laura Cosoi este pe ultima suta de metri cu sarcina. Frumoasa actrita urmeaza sa devina mamica pentru a treia oara in curand, iar Rita si Vera, cele doua fetite ale ei, vor avea o surioara. Chiar daca mai are putin pana cand va naste, Laura Cosoi nu a luat deloc pauza si a fost foarte activa pana in luna a opta. De altfel, faptul ca a avut mereu cate ceva de facut a ajutat-o sa nu acumuleze foarte multe kilograme, in ciuda faptului ca si-a facut toate poftele si nu a facut deloc sport.

Cu putin timp inainte de a naste, Laura Cosoi a dat un interviu in care a povestit cum a decurs cea de-a treia sarcina pentru ea. Se spune ca nicio sarcina nu seamana cu alta, iar actrita poate sa confirme, mai ales ca se afla deja la a treia experienta de acest gen. Viitoarea mamica a dezvaluit ca nu a tinut un regim anume in timpul sarcinii, a mancat ce si-a dorit, ba chiar a simtit nevoia sa manance mai multe dulciuri decat in sarcinile anterioare. Si asta pentru ca a fost foarte activa si s-a implicat in numeroase proiecte pe parcursul celor noua luni.

Spre deosebire de prima sarcina, Laura Cosoi a spus ca de data aceasta nu a putut sa faca sport, iar acest lucru si-a spus cuvantul in ceea ce priveste aspectul ei. Felul in care s-a modificat silueta ei nu o deranjeaza insa si spune ca atunci cand este insarcinata se simte cea mai frumoasa si mai implinita.

De ce nu vrea sa apeleze la o bona

Inca de cand s-a nascut prima lor fetita, Laura Cosoi si sotul ei si-au propus sa se implice 100% in cresterea ei si sa nu lase pe cineva strain in familia lor. Au facut fata cu brio si cand a venit pe lume cea de-a doua lor fiica si au apelat doar la bunici atunci cand au avut nevoie. Actrita spune ca este greu sa gaseasca pe cineva de incredere pe care sa-l lase sa se ocupe de educatia fetitelor, insa nu exclude ca pe viitor sa apeleze la o bona. Vedeta a declarat ca asteatpa sa se nasca si cea de-a treia fetita, pentru a vedea cum se descurca in noua formula si, in functie de acest lucru, vor decide daca sa apeleze la ajutor sau nu. A recunoscut totusi ca au pe cineva care ii ajuta permanent in casa, in ceea ce priveste curatenia.

Desi isi magina ca pe final de sarcina se va bucura de odihna si relaxare, lucrurile nu au stat deloc asa pentru Laura Cosoi. Actrita a fost mai activa ca niciodata si a urcat pe scena pana in ultima luna. Vedeta joaca in trei spectacole la teatru, iar coincidenta face ca toate personajele carora le da viata sa aiba legatura cu sarcina: una dintre protagoniste afla ca este insarcinata, alta isi doreste sa ramana insarcinana si a treia se da drept insarcinata.

Cat despre superstitiile legate de sarcina si de nastere, actrita a dezvaluit ca nu prea are, insa a tinut cont de un obicei la toate cele trei sarcini de pana acum: nu a anuntat numele bebelusilor decat in momentul in care a nascut. Laura Cosoi a avut parte de nasteri naturale la primele doua fetite si la fel isi propune sa o aduca pe lume si pe cea de-a treia. 

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre