Cum si-a ferit Anca Serea cei 6 copii de infectia cu coronavirus

/ / Modificat: 2020-11-26
Cum si-a ferit Anca Serea cei 6 copii de infectia cu coronavirus

Anca Serea a trecut prin momente grele, dupa ce sotul sau, Adi Sina, a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19.

Imediat ce a aflat ca este infectat cu noul coronavirus, Adi Sina s-a izolat in mansarda. Artistul s-a confruntat cu o forma usoara a bolii. A avut temperatura si frisoane, insa, din fericire, copiii si Anca Serea au trecut cu bine peste aceasta perioada si au reusit sa se protejeze.

"In ultimele 20 de zile nu am putut sa fac nimic, nu am putut sa ies din camera mea in care m-am izolat. Am fost izolat de pe data de 2 noiembrie. Intr-o seara am avut niste frisoane si am avut un pic de temperatura si in momentul ala mi-am dat seama ca se intampla ceva cu mine. Am zis atunci sa nu mai stau in camera cu Anca, sa ma duc intr-o alta camera, una de la mansarda, unde am si biroul de altfel”.

”Am o camera mica unde e un birou, un pat, e baie. Am hotarat sa ma izolez in camera aceea gandindu-ma ca as putea avea noul virus. Am avut temperatura, m-am izolat si am inceput sa iau vitamine si paracetamol. In urmatoarea zi am fost la spital, mi-am facut testul si s-a confirmat ceea ce banuiam, eram infectat cu noul virus, COVID-19. Forma a fost una usoara pentru mine. Am avut febra la un moment dat, 39,5 si 39, 6", a spus soÈ›ul Ancai Serea.

Doua saptamani nu au intrat in contact

Tot greul a ramas pe umerii Ancai Serea. Asadar, pentru a-si proteja copiii, vedeta a stat departe de sotul sau, care a fost tratat cu paracetamol si vitamine, asa cum i-a indicat medicul de familie.

„Am avut noroc ca Adrian a avut totusi o forma mai usoara. El nu a avut simptome foarte grave, doar febra si frisoane. Asa ne-am si dat seama din prima ca are Covid. Apoi si-a facut testul si a iesit pozitiv. Nu a avut insa complicaÈ›ii deloc. Nu stiu de unde ar fi putut sa ia acest virus, pentru ca el nu a mai cantat deloc in perioada asta. Acum e bine, sanatos”, a povestit Anca Serea pentru playtech.ro.

„M-am temut foarte tare pentru mine, dar mai ales pentru copii. Adi a ales sa se izoleze in masarda. S-a izolat complet, de tot, nu am avut nici o legatura cu el. Doar mancarea i-o lasam la usa. Normal ca ne-a fost frica sa nu luam si noi. Am facut teste, si eu si copiii, din doua in doua zile. Pentru ca nu mai asa puteam sa fim siguri ca putem intra in contact si cu alÈ›i oameni”, a mai declarat vedeta pentru sursa citata.

Acum ca Adi Sina s-a vindecat, cei doi soti vor pleca intr-o vacanta in Dubai.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii infectati

Articole recomandate

Citeste si despre