Cum s-a schimbat viata lui Nadine de cand s-a mutat in Franta. Ce studiaza impreuna cu fiul sau

/ / Modificat: 2023-03-27
Cum s-a schimbat viata lui Nadine de cand s-a mutat in Franta. Ce studiaza impreuna cu fiul sau

Viata lui Nadine s-a schimbat complet de cand s-a mutat in Franta. Artista incearca sa isi construiasca acolo o noua viata, iar limba este cea care ii pune piedici acum. Tocmai din acest motiv s-a apucat sa studieze franceza alaturi de fiul sau. 

Cei doi fac cursuri de franceza de patru ori pe saptamana. Vedeta locuiește la o margine de pădurice, la 10 minute de mers cu maşina de primul oraş.

“Noah și cu mine, copilul meu de 12 ani, am început cursurile de franceză de la același nivel; nivelul zero. Facem franceză de patru ori pe săptămână, fiecare lecție având o oră și jumătate. Ne facem lecțiile împreună, într-un birou împărțit în două; jumătate eu, jumătate el.

Mă uit la el și observ cât de important este pentru el să facă „școală” cu mami. Să învețe cot la cot cu mama sa”, povestește Nadine pe o rețea de socializare.

“Uneori, el are răspunsuri pe care eu nu le am. Îl laud și parcă levitează de bucurie. Aceste situații de viață au puterea de a-i consolida stima de sine.

Scriu asta pentru a te încuraja să găsești ceva ce poți învăța alături de copilul tău sau, la fel de bine, alături de nepotul tău sau fratele mai mic. Contează enorm! Mai mult decât informația în sine contează conexiunea umană, parteneriatul cu o persoană pe care o percepem a fi semnificativă. O astfel de relaționare consolidează puii de oameni, le face viața mai ușoară și mai frumoasă. Îi face să se simtă în siguranță, iar asta îi ajută să își construiască un viitor echilibrat și de calitate.

Nu trebuie să faci 4 ședințe pe săptămână, poate fi o singură oră, iar acea oră va face minuni!”, mai spune ea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedeta Vedete copii Femei celebre

Articole recomandate

Citeste si despre