Cati bani de buzunar le da Dan Negru copiilor sai. Fiica prezentatorului TV munceste deja la 13 ani

/ / Modificat: 2023-05-24
Cati bani de buzunar le da Dan Negru copiilor sai. Fiica prezentatorului TV munceste deja la 13 ani

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciati prezentatori TV din Romania. Pe langa o cariera stralucita in televiziune, Dan Negru are si o familie frumoasa, pe care a preferat sa o tina departe de micul ecran. 

Celebrul prezentator este un tata foarte dedicat si a incercat sa le insufle copiilor sai valori sanatoase, de aceea le-a dat mereu sfaturi si i-a invatat ce inseamna valoarea banului. Chiar daca tatal lor este unul dintre cel mai bine platiti prezentatori tv din Romania, ei invata la scoli de stat, deoarece Dan Negru nu este adeptul scolilor private. In ceea ce priveste banii de buzunar, Dan Negru a marturisit ca a dorit sa le ofere copiilor sai o abordare echilibrata in privinta finantelor. 

„Cred ca i-am crescut cumpătați și liniștiți, nu au neliniștea de a avea cât mai mult. I-am învățat că, dorindu-și puțin, un om sărac poate să devină bogat' , a mărturisit Dan Negru, exclusiv pentru Kanal D.

„ Am învățat din familie că agoniseala financiară poate să dispară într-o noapte, pe ai mei, pe toți, și pe bunici, și pe părinți, din partea ambelor familii, i-au arestat comuniștii într-o noapte și i-au deportat în Bărăgan timp de 5 ani tocmai pentru că erau înstăriți. Le-au confiscat tot. Din investițiile lor de atunci eu puteam să trăiesc liniștit, dar ele au dispărut într-o noapte. Mi-a fost o bună lecție pe care am auzit-o mereu în casă, încă de mic', a declarat Dan Negru, pentru sursa citată anterior.

La 13 ani, fiica lui Dan Negru munceste deja 

Fiica lui Dan Negru munceste deja la doar 13 ani. Ea este receptioner la cabinetul stomatologic al mamei sale, unde lucreaza doua ore pe zi, 

„Dara o ajuta pe soția mea și pe colegele soției mele. Mi-ar plăcea să-i calce ei pe urme și nu mie. Un medic lasă ceva în urmă. Eu n-o să las nimic, doar o urmă de bucurie, într-o seară la tv. Lumea uită bucuria aia a doua zi. Dara stă vreo două ore la treabă. E adevărat, o oră din cele două mai stă și pe Tik Tok. Dar cred că deja are vârsta bună la care să înceapă să vadă cum se câștigă banii. E mai ușor să construiești un copil bun decât să repari un matur stricat’, a povestit Dan Negru, potrivit cancan.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bani buzunar copii Copii Dan negru

Articole recomandate

Citeste si despre