Cum merge Dana Rogoz sa isi ia copilul de la scoala. „Este ceva atipic”

/ / Modificat: 2023-04-29
Cum merge Dana Rogoz sa isi ia copilul de la scoala. „Este ceva atipic”

Dana Rogoz si sotul ei au decis sa isi creasca copiii cat mai relaxat si dupa propriile reguli. Chiar daca este cunoscuta datorita carierei de actrita, atunci cand merge sa isi duca si sa isi ia fiul de la scoala, respectiv fiica de la gradinita, este doar mama lor. De altfel, artista incearca sa treaca neobservata atunci cand se duce la scoala privata undeva invata baiatul ei, Vlad, insa nu prea reuseste, din cauza mijlocului de transport cu care se deplaseaza de cele mai multe ori.

Vedeta a povestit, intr-un interviu pentru EGO.ro, ca atunci cand este vremea frumoasa, alege sa se duca la scoala cu bicicleta ei cu mai multe locuri. Vehiculul este unul atipic, care nu are cum sa nu atraga atentia. 

„Singura chestie atipica este ca noi suntem singurii parinti care venim la acea scoala pe bicicleta, il luam si il ducem cu bicicleta de cele mai multe ori in sezonul cald. Asta este ceva atipic. E o scoala privata, unde oamenii vin cu tot felul de masini si noi suntem cu biciroaba sau bicicleta cu mai multe locuri”, a marturisit actrita, pentru sursa citata. 

De cele mai multe ori conduce sotul ei, care are permis si pentru motocicleta, astfel ca vedeta se simte mult mai in siguranta si spune ca Radu Dragomir este foarte precaut. In plus, isi iau toate masurile de protectie pentru a fi in siguranta atunci cand se afla in vehicul.

„Radu conduce. Eu doar putin asa in zona safe, dar el conduce. Are inclusiv carnet de motociclist si nu a avut niciun accident, Slava Domnului. Faptul ca are carnet si pentru doua roti il ajuta destul de mult, adica are o precautie suplimentara pe care doar un sofer de motocicleta o capata. Sunt mult mai precauti, incep sa anticipeze anumite miscari. Doamne fereste nu am avut niciun accident. Avem casti, protectie, de toate”, a mai povestit Dana Rogoz.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dana rogoz baietel Dana rogoz Copii vedete

Articole recomandate

Citeste si despre