Cum i-a explicat Victor Slav fetitei sale ca mami si tati sunt despartiti!

/ / Modificat: 2020-11-20
Cum i-a explicat Victor Slav fetitei sale ca mami si tati sunt despartiti!

Victor Slav isi iubeste enorm fiica si petrece timp cu ea foarte mult! Cei doi sunt buni prieteni si mereu se joaca impreuna! De curand, Victor Slav a facut dezvaluiri, in cadrul emisiunii "Vorbeste lumea", de la Pro TV, despre cum este viata lui de tatic.

Victor a povestit ca i-a explicat deja Sofiei de ce mami si tati sunt despartiti si nu locuiesc impreuna. 

"Sofia gestioneaza bine situatia, deocamdata nu au inceput intrebarile. Dubla distractie, ai o familie mare, nu te plictisesti. Aici ai jucariile tale, dincolo ai alte jucarii”, i-a explicat Victor Slav fiicei sale motivul pentru care trebuie sa se imparta intre doua case. 

Victor marturiseste ca ii place la nebunie sa se implice in jocurile fetitei sale atunci cand sunt impreuna. „Fiica mea face foarte bine. Face anumite cursuri de muzica, dans, engleza, ca nu merge la gradinita in aceasta perioada. Am lasat-o la clasa. Când sta la mine, asta e a treia zi, activitatile sunt joaca, in general. Tati se pune la mintea ei.Daca credeam ca alte sunt prioritatile, Sofia e pe primul loc. Am stiut de la inceput sa fiu tata. I-am facut baita, am luat lectii de la cineva avizat, m-am descurcat foarte bine, fara teama”, a povestit Victor Slav.

Dezvaluiri despre noua iubita 

Victor a confirmat ca are o relatie de mai bine de un an si este foarte fericit. Iubeste si se simte iubit! 

„Am doua relatii cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoana care sa etalez totul pe tava, dar când se afla nu ai ce face. Sunt intr-o relatie de un an si patru luni, iubesc si sunt iubit”, a spus Victor Slav la PRO TV.

Articole recomandate

Citeste si despre