Cum arata, la aproape 14 ani, fiul Romanitei Iovan

/ / Modificat: 2020-07-07
Cum arata, la aproape 14 ani, fiul Romanitei Iovan

Fiul Romanitei Iovan si al regretatului pilot Adrian Iovan va implini anul acesta 14 ani. Romanita este mandra de fiul sau, mai ales ca ii calca pe urme in ceea ce priveste cariera. 

Pentru ca este inalt si foarte zvelt, fiul acesteia ar putea foarte bine sa o urmeze intr-o cariera de modeling.

romanita iovan fiu

Albert urmeaza cursurile de la ”International British School of Bucharest”, fiind pasionat de arta, dar si de stiintele exacte. Albert a mostenit-o pe mama lui celebra, Romanita Iovan, si la nivel de infatisare, cei doi având nuante similare de ochi. Dar si la desen, pentru ca baiatul ei iubeste si aceasta forma artistica.

„L-am crescut independent, adica mi-am dorit sa ii dau libertatea de mic. L-am trimis in prima tabara la trei ani si zece luni. Era cel mai mic de acolo din tabara. si a repetat figura ani la rând. Deci in fiecare an pleaca in cel putin o tabara. Am dorit ca in momentul in care a crescut mai mare si am putut sa am discutii serioase cu el, orice ar vrea sa faca sau orice gând are sa mi-l comunice. Nu l-am batut niciodata.”, povestea Romanita Iovan, intr-o emisiune, despre modul in care si-a crescut fiul, potrivit click.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre