Cum arata fiul lui Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor Romania. Tanarul se pregateste pentru admiterea la facultate!

/ / Modificat: 2023-05-10
Cum arata fiul lui Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor Romania. Tanarul se pregateste pentru admiterea la facultate!

In anul 2021, a acceptat propunerea de a fi prezentatorul emisiunii-fenomen „Survivor Romania” si de atunci nu a mai privit in urma, mai ales ca Daniel Pavel nu este strain de competitia sportiva. Prezentatorul tv este pasionat de sport, el practicand in trecut inot de performanta, polo, scrima, judo si arte martiale. 

Dincolo de cariera in televiziune, Daniel Pavel se mandeste cu fiul sau de 18 ani, Antoniu, care locuieste cu mama sa in Viena. Recent, adolescentul a sustinut primele examene de final de scoala, la Liceul Francez, obtinand rezultate excelente. Acum, se pregateste pentru admiterea la facultate!

Intr-un interviu pentru VIVA!, prezentatorul emisiunii „Survivor Romania” s-a declarat extrem de mandru de fiul sau si este ferm convins ca acesta se va descurca de minune si la urmatoarele examene. 

„Sunt un tata MANDRU. Doar ce ne-a informat ca la bacul de specialitati a obtinut aproape de maximum tintit de el, care este si punctaj-nota-calificativ maxim in sistemul lor de notare. Liceul Francez are examenele de final inca din timpul ultimului an, iar la vara are examenele in limba germana. Este poliglot, gandeste si se exprima in patru limbi mai mult ca perfect, dar in pieptul sau bate inima de lup carpatin. La Viena locuieste cu Anca, iar luna aceasta vine si marele bal de final de scoala.

Liceul Francez incepe, practic, de la gradinita si este linie neintreruptapana in clasa a 12-a. Faptul ca nu pot sa-i insotesc acolo este una dintre cele mai mari dureri de-ale mele din acest moment. Insa, cum stie mama lui, Anca, romanca cu ascendenta aromana si educatie germana, sa planifice, baiatul are deja tuxedo-ul si toate cele aferente pregatite de noi inainte de sezonul meu de „Survivor'. Am sa fiu, gratie tehnologiei, pas cu pas langa ei”, a explicat Daniel Pavel. 

Acesta a vorbit si despre facultatea pe care o va urma fiul sau. Inca nu stie daca Antoniu va ramane sa studieze, in continuare, in Viena sau daca va merge mai la vest. 

„Sigur ca discutam intens si sunt cateva variabile pe masa deja conturate si alese. Procesul de selectie a inceput. Optiunile sunt extrem de bine cumpanite de noi, impreuna, si va folosi toate atuurile sale, intelectuale si logistice, pentru a-si urma viziunea. Fie ca ramane la Viena, unde a studiat in ultimii 6 ani, fie ca merge mai la Vest, cel mai important lucru este ca si-a cristalizat ideea de drum profesional asa de bine, incat suntem in admiratie si suport total pentru el.

Se va indrepta spre un domeniu pe care a inceput sa-l simta aproape de interesele lui pentru stiintele sociale, prin intermediul carora simte ca poate aduce o schimbare. Are multe atuuri: sufletul sau, mintea lui, curiozitatile sale, setea de a face bine si de a se testa in mod permanent, alaturi de insecuritatile specifice etapei, dar acolo are ca back-up suportul si incurajarea din partea noastra”, spune Daniel Pavel.

Intrebat daca i-ar fi placut ca fiul sau sa studieze in Romania, astfel incat sa poata fi mai aproape de el, prezentatorul tv a raspuns ca drumul lui de studii este clar setat spre alte zari:

„Antoniu a fost in sistemul francez de la noi pana in clasa a 6-a (singura care coincide ca cifra cu echivalentul romanesc al claselor, la francezi ulterior scazand pana la clasa a 1-a – a 11-a la noi). Ulterior, m-a urmat la Viena, unde in 2016 acceptasem un job de director de media. Drumul lui de studii este clar setat spre alte zari, cum spuneam mai sus, insa Romania este patria sa si locul unde, cel mai probabil, va si profesa undeva, candva.

Cert este ca generatia de maine priveste lumea global si fara limitarile cu care am crescut noi, iar Antoniu, care intotdeauna se declara roman patriot mandru in orice cerc multinational se regaseste, alege Romania de fiecare data pentru radacinile sale puternice si pentru a-si aduce aportul la evolutia noastra. Studii, cel mai probabil, nu, dar asa cum sunt multi romani de-ai nostri care studiaza si lucreaza prin lume si aduc savoir-faire-ul acasa, la vatra, si baiatul nostru va face la fel”, a mai marturisit Daniel Pavel.

  • Surse articol: viva.ro, ego.ro
  • Sursa foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Copii celebritati

Articole recomandate

Citeste si despre