Cum arata fetita Elenei Udrea la aproape 2 ani! Care a fost primul ei cuvant

/ / Modificat: 2020-07-16
Cum arata fetita Elenei Udrea la aproape 2 ani! Care a fost primul ei cuvant

Elena Udrea este tare mandra de fetita ei, care in curand va implini 2 ani. Micuta este superba, iar mama ei a facut recent dezvaluiri despre viata ei de cand a aparut aceasta minune de fetita. 

Eva Maria s-a nascut pe 20 septembrie 2018, intr-o maternitate din Costa Rica. Mama ei, Elena Udrea, a ajuns dupa gratii in primul sau an de viata. Micuta a fost crescuta de tatal ei si de bunica materna. 

Bucuria mare pentru cei dragi ai sai a fost ca a inceput sa mearga si sa si treaca la mai mult decat gangurit. Primul cuvant rostit de Eva a fost chiar „mama”.

elena udrea fetita

„E un copil istet si super activ. Se joaca toata ziua, il are companion pe Oscar, catelul nostru. Bunica Maria este topita dupa Eva. Bine, n-ai cum altfel, e un copil superb”, a declarat Adrian Alexandrov pentru Click! 

”Este o relatie frumoasa, puternica nu doar prin faptul ca avem un copil, ci si pentru ca s-a consolidat printr-o experienta grea pentru oricine. Adrian a facut fata neasteptat, mai bine chiar decat altii cu mai multa experienta de viata”, a spus Elena Udrea despre relatia cu tatal fiicei sale care pare cu atat mai buna dupa momentele grele prin care au fost nevoiti sa treaca.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre