Cum arata casa in care s-au mutat Adela Popescu si Radu Valcan

/ / Modificat: 2021-01-07
Cum arata casa in care s-au mutat Adela Popescu si Radu Valcan

Adela Popescu si Radu Valcan s-au mutat in casa noua, chiar in ajunul Craciunului. Cei doi si-au dorit mai mult spatiu pentru cei doi copii, Alexandru, 4 ani, si Andrei, 2 ani. 

Adela a povestit cum a fost experienta mutarii in noua casa si cata bucurie a simtit cand a pasit pentru prima oara in locuinta.  

„Ne-am bucurat de o noua experienta in casa asta noua care ne aduce deja foarte multa bucurie. Am avut si o provocare. In clipa in care am deschis usa si am intrat, e adevarat ca mirosea a curat pentru ca fusese o echipa care facuse curatenie, lucrurile erau asezate, perdelele erau puse. Eu nu stiam inca cum aratau perdelele, vazusem doar pozele. Am avut un sentiment incredibil. Am deschis usa si am zis: «Doamne, iti multumesc ca simt asta!». Aveam foarte mari emotii. (…) Prima senzatie a fost WOW. Din momentul acela am zis: «Gata, aici ramânem!».

casa adela popescu

Asa arata bucataria Adelei Popescu

N-am mai dormit nici macar o data dincolo. (…) Am avut si o provocare legata de copii. Ne spuneau, in special Alexandru, ca el nu doreste sa vina la casa noua, ca el vrea sa ramâna la casa veche', a completat.

In momentul in care au ajuns insa in noua casa, cei doi copii nu si-au mai dorit sa plece. 

„E o casa exact cum ne-am dorit-o noi. Am ales impreuna. E ciudat. Nu e o casa clasica. Avem niste usi care nu se vad. Cand esti la etaj, ai impresia ca e un hol lung. E destul de straniu pentru, sa spunem cei de varsta a doua. In dormitor am hotarat sa punem un televizor, desi in locuinta cealalta nu aveam. Doar pentru ca dormitoarele nu sunt pe acelasi etaj cu livingul. Daca vrem dupa ce adorm copiii sa ne uitam la un film, sa o facem din dormitor [aproape de ei].

In dormitor avem televizorul, patul, dressingurile noastre, baia. Atat. Niciun tablou, comoda, doar noptierele si luminile. Vreau sa fie totul aerisit. Strictul necesar,” a mai spus.

Cate camere are noua casa

Adela Popescu a povestit ca noua casa are trei dormitoare, living, mansarda si o bucatarie. Este mai spatioasa decat anterioara si mai bine impartita. Cei doi s-au gandit si la zona, pentru siguranta si confortul celor doi copii.

Noul living este terenul de joaca al copiilor

„Casa in care ne mutam are trei dormitoare, living, o mansarda, bucatarie, adica nu este vreo vila cu 20 de dormitoare, 40 de bai si 5.000 mp de curte. Nu, este o casa normala, un pic mai spatioasa decat cea in care locuim acum, un pic mai bine impartita si atat.

Ne-am dorit sa fie intr-un cartier cu mai multe case, astfel incat sa existe o zona securizata in care sa se poata juca micutii nostri cu cei ai vecinilor. Mi se pare important sa existe o comunitate. E tot in zona, la o strada de cea in care locuim acum', a povestit Adela Popescu pentru Libertatea.

Adela, Radu si copiii au petrecut sarbatorile in noua locuinta

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre