Cum a reactionat Olivia Steer cand fiul sau i-a spus ca nu mai vrea sa fie vegetarian

/ / Modificat: 2019-03-25
Cum a reactionat Olivia Steer cand fiul sau i-a spus ca nu mai vrea sa fie vegetarian

Olivia Steer este adepta stilului raw vegan de multi ani de zile. Fosta prezentatoare i-a invatat si pe cei doi copii pe care ii are cu Andi Moisescu sa adopte acelasi stil alimentar.

Dar, intr-o zi, baiatul cel mare, David, i-a spus ca vrea sa manance si el la fel ca si colegii sai de la scoala.

"Am luat pozitie pentru ca la scoala copiii mancau in fiecare zi dulciuri, paine alba, adica glucide care incarca organismul, asa ca i-am spus ca e posibil sa aiba probleme, i-am explicat avantajele si dezavantajele. I-am spus inclusiv faptul ca daca va fi in rand cu ceilalti nu va fi vazut ca un ciudat, dar dezavantajul s-ar putea sa apara in cateva luni sau saptamani. Si a fost decizia lui sa fie omnivor si, e drept, am avut un nod in gat pentru ca ii construisem o sanatate de fier, nu avusese nicio problema.

Dar citisem ca este important sa nu ii bagi pe gat copilului cu forta ce mancare si in ce cantitate vrei. De aceea niciodata nu insist nici sa termine tot din farfurie. Asa ca, nu l-am obligat, a fost decizia lui. Dar in trei luni a inceput sa aiba probleme si sa il doara burtica si sa spuna ca a fost un prost. Iar atunci a ales sa fie din nou vegetarian", a povestit Olivia Steer.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Olivia steer

Articole recomandate

Citeste si despre