Dana Rogoz, atac la Olivia Steer dupa confruntarea cu medicul Mihai Craiu. "Un doctor a ajuns sa se justifice in fata unora cu pareri, dar fara studii"

/ / Modificat: 2019-03-22
Dana Rogoz, atac la Olivia Steer dupa confruntarea cu medicul Mihai Craiu.

Confruntarea dintre Olivia Steer si medicul Mihai Craiu pe tema vaccinarii a starnit un val de reactii in mediul online, iar parerile au fost impartite.

Printre cei care s-au pozitionat de partea doctorului a fost Dana Rogoz, care spune ca discutia dintre Olivia Steer si Mihai Craiu a fost total nepotrivita, iar medicul a fost vizibil frustrat de faptul ca cineva fara pregatire medicala sustine ca vaccinul face rau.

"Nu poate sa nu ma intristeze faptul ca un medic a ajuns in situatia de a se justifica in fata unora cu pareri, dar fara studii. Trebuie sa fie ingrozitor de frustrant.

E ca si cand un structurist iti spune clar ca are risc seismic casa ta, iar tu ii spui ca nu e adevarat, pentru ca tu nu ai simtit mai nimic la ultimul cutremur, iar prietena ta cea mai buna s-a speriat ingrozitor in blocul ei nou. Plus ca sigur structuristul e platit de producatorii de ciment si de aia insista sa pui stalpul ala de rezistenta...", a scris Dana Rogoz pe pagina sa de Facebook.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dana rogoz Olivia steer

Articole recomandate

Citeste si despre