Cum a reactionat fiica Andreei Marin cand l-a cunoscut pe iubitul mamei sale. Primul lucru pe care i l-a spus

/ / Modificat: 2023-03-21
Cum a reactionat fiica Andreei Marin cand l-a cunoscut pe iubitul mamei sale. Primul lucru pe care i l-a spus

Dupa divortul de Tuncay Ozturk, Andreea Marin si-a gasit linistea in bratele lui Adrian Brancoveanu, cu care are o relatie de cativa ani. Vedeta spune ca este implinita si fericita in plan sentimental, insa nu are de gand sa se mai casatoreasca. 

Recent, Andreea Marin a dezvaluit in cadrul emisiunii Teo Show care a fost reactia fiicei sale, Violeta, dupa ce l-a cunoscut pe actualul sau partener de viata. 

„A fost cum să zic, o relație care s-a sudat imediat. Nu am avut nici cea mai mică problemă.Da, există această posibilitate, să nu te înțelegi, să nu-ți placă, nu a existat această problemă. Dimpotrivă, ea mi-a spus mai târziu: ‘Mami, eu nu sunt fericită dacă tu nu ești fericită! Dacă te văd fericită, primesc binele în viața noastră ca să fie așa’. M-a emoționat când mi-a spus lucrul ăsta, dar ideea e că și noi avem o relație matură și zic că o relație care e bună e benefică și pentru ea, nu doar pentru noi.Copilul nu se simte exclus, e parte din această poveste, așa cum pentru mine, în primul rând, copilul e pe locul întâi. Și e firesc să fie așa.', a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii 'Teo Show'.

„Nu, eu sunt și eu trecută prin viață, cu niște istorii pe care le știm în mare, și nu mă grăbesc, să zic așa. Nu vreau să zic nici ‘nu’, pentru că nu vreau să fiu omul absurd și nu sunt marcată pe viață de ceva. Ce merge, bine, ce nu merge, asta e, trebuie să ne vedem de vieți și unii și alții și trebuie să căut[m ce e mai bun pentru noi. Nu sunt deloc pe ideea stai acolo și suferă. Să ajungem până acolo și vom vedea (n.r. până la momentul cererii în căsătorie).', a mai spus Andreea Marin, în cadrul aceleiași emisiuni.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea marin Andreea marin si fiica sa Vedete copii Copii celebritati

Articole recomandate

Citeste si despre