Cristina Siscanu, decizie radicala cu privire la fetita sa: "A trebuit sa iau hotararea, desi m-a durut"

/ / Modificat: 2020-01-22
Cristina Siscanu, decizie radicala cu privire la fetita sa:

Cristina Siscanu si-a lasat sotul si fetita si a plecat tocmai in Republica Dominicana, unde participa la o emisiune concurs. Sotia lui Madalin Ionescu a trebuit sa ia o decizie radicala in privinta fetitei sale, Petra, pentru a putea concura in emisiune.

Cristina Siscanu, decizie radicala cu privire la fetita sa 

Cristina a marturisit ca a fost nevoita sa-si intarce micuta inainte de a pleca.

"A trebuit sa iau aceasta hotarare, chiar daca m-a durut sufletul. Poate unii ar spune ca Petra este mare de varsta, are doi ani si opt luni, si nu ar mai fi cazul sa mai fie hranita si de la san, dar daca s-a putut, eu am vrut sa ii dau lapte matern. Acum insa, am renuntat. Nu stiu daca am facut bine, daca am facut rau, voi vedea. A fost un sacrificiu pentru a putea sa particip la un format in care sa imi testez toate limitele posibile si imposibile," a declarat Cristina Siscanu pentru WOWbiz.ro.

Isi mai doresc un copil

Fosta prezentatoare si sotul sunt impreuna de 10 ani si cresc impreuna trei copii. Stefania si Filip, copiii din prima casatorie a lui Madalin Ionescu si Petra, fetita lor. Cristina Siscanu avea 26 de ani cand a devenit mama pentru micutii sotului sau, desi era foarte speriata pentru ca nu avea experienta.

"Nu aveam experienta de mama, nu stiam cum se creste un copil. Nu Petra mi-a spus pentru prima oara mama, ci Filip. I-am iubit neconditionat pe amandoi, exact cum iti iubesti copiii. Niciodata nu m-am gandit ca trebuie sa primesc ceva in schimb, asta e singura dragoste neconditionata," a marturisit Cristina Siscanu pentru Ok!Magazin.

Desi nu este usor sa cresti trei copii, cei doi isi mai doresc urmasi, dar considera ca deocamdata nu este momentul potrivit.

"Ne mai dorim un copil, dar mai asteptam putin. Avem multa treaba pe plan profesional," a mai spus sotia lui Madalin Ionescu.

Sursa: wowbiz.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cristina siscanu Decizie Fetita

Articole recomandate

Citeste si despre