Cristina Cioran explica de ce a plecat la mare lasandu-si bebelusul in spital: “Mi-e foarte greu sa accept"

/ / Modificat: 2021-07-30
Cristina Cioran explica de ce a plecat la mare lasandu-si bebelusul in spital: “Mi-e foarte greu sa accept

Cristina Cioran astepta cu nerabdare sa nasca in luna septembrie. Problemele de sanatate au grabit insa nasterea iar vedeta a fost nevoita sa nasca prin cezariana mult mai devreme.

Nasterea prematura a venit ca un soc pentru Cristina Cioran. Iar greul abia apoi a inceput, cand aceasta a fost nevoita sa se externeze, iar bebelusul a ramas internat, deoarece trebuie sa stea la incubator.

Cristina Cioran a plecat la mare, socand o lume intreaga

Cu micuta Ema a ramas internata in spital, in incubator, Cristina Cioran a plecat la mare alaturi de iubitul ei si de fiul acestuia dintr-o alta relatie. Gestul acesteia a infuriat publicul, dar in special mamele, care au criticat-o dur.

Acesta este motivul pentru care Cristina Cioran a decis ca este cazul sa dea rupa tacerea, dand explicatii pentru gestul facut de aceasta.

Imi pot vizita copilul de doua ori pe saptamana”

”Va multumesc pentru toate gandurile bune, Ema e bine, e pe drumul cel bun, face in fiecare zi cate un pas important pentru ea. Acolo, in salon la incubatoare, mai are patru colegi de camera, doua fetite si doi baietei, in aceeasi situatie, iar mamicile lor ii pot vedea in aceleasi conditii: de doua ori pe saptamana, cu test Covid si cu aprobare de la management. Este foarte greu. Va rog si pe voi sa intelegeti ca asta e situatia, nu este nimeni de blamat, dar COVID-ul asta, care ne-a dat peste cap! Va pup, va iubesc si va multumesc!” , a spus actrita.

”Simt nevoia sa dau niste explicatii. Am fost o zi la mama, eu sunt din Constanta si am fost o zi la mama. Sunt lucruri pe care trebuie sa le discutam, pe care trebuie sa le facem si de multe ori nu este suficient un telefon. Ii multumesc iubitului meu ca nu ma lasa sa stau in casa, sa pic in vreo depresie si cu orice ocazie ma scoate din casa. Mi-e foarte greu sa accept situatia, dar asta este! Sper ca intr-o saptamana-doua sa iasa de la incubator si sa vedem ce pas urmeaza. E un drum lung, dar am oameni langa mine care ma sustin, ma incurajeaza si ma inteleg. Noapte buna va doresc si va mai spun maine”, a mai adaugat Cristina Cioran, din dorinta de a-I face pe urmaritorii ei sa inteleaga situatia in care se afla.

Sursa foto: monden.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cristina Cioran

Articole recomandate

Citeste si despre