Cristina Cioran, despre recuperarea de dupa nasterea prematura. Declaratii

/ / Modificat: 2022-02-03
Cristina Cioran, despre recuperarea de dupa nasterea prematura. Declaratii

Cristina Cioran a nascut prematur, anul trecut, o fetita minunata, care ii bucura viata. Desi acum lucrurile s-au asezat, perioada de dupa nastere nu a fost deloc una usoara pentru Cristina Cioran. Aceasta a trebuit sa stea departe de fiica ei, care a ramas internata in spital.

In plus, din cauza pandemiei de Covid, o putea vizita de maximum doua ori pe saptamana, ceea ce a fost extrem de dificil pentru o mama. Din fericire insa, toate aceste momente dificile au trecut, iar Cristina Cioran se bucura acum de micuta Ema.

Intrebata cat de dificila a fost perioada de dupa nastere si recuperarea, Cristina Cioran a dezvaluit ca acea perioada a marcat-o cel mai mult emotional, deoarece nu putea fi alaturi de micuta Ema. 

“A fost o perioada foarte grea, atat fizic, dar mai ales emotional, pentru ca, deodata, nu mai eram nici insarcinata, nu aveam nici copilul, pentru ca Ema a stat in spital o luna si jumatate, dar totul a trecut. M-am educat sa nu ma gandesc cu tristete la trecut, asa ca spun doar… bine ca este trecut!

Acum sunt foarte bine, din pacate nu am revenit la trupul meu de sirena de Marea Neagra pentru ca nu am reusit, si nici nu m-am ambitionat foarte tare. Iar emotional sunt concentrata exclusiv pe bebelus, nu prea am avut timp sa fiu deprimata. (rade) Greutati nu sunt, au fost mici incercari, zic mici fiindca sunt foarte multe probleme pe lumea asta si necazuri si l-as mania pe Dumnezeu daca as spune ca noi am avut probleme… Sunt foarte fericita, sunt foarte concentrata si sigura pe mine. Cand ma uit la ea, rad cu ea, gangureste, nu mai conteaza nimic… e minunat!”, a declarat Cristina Cioran pentru viva.ro.

Din pacate insa, problemele pentru cele doua nu s-au incheiat aici. De sarbatori, micuta Ema a fost depistata pozitiv cu Covid.

“Am avut mare noroc amandoua pentru ca atat ea, cat si eu am avut forme usoare de COVID, asa ca ne-am recuperat foarte repede. Viroza ne-a luat pe nepregatite, insa. Ea este foarte rezistenta si puternica, chiar si atunci cand s-a simtit rau, parca era mai curajoasa ca noi. Din pacate, COVID-ul ne-a dat peste cap planurile, dar ne bucuram ca suntem bine, sanatatea este cel mai important lucru.”, a mai spus Cristina Cioran.

Acum, amandoua sunt bine si se bucura de o viata linistita si armonioasa.

“Sunt, recunosc, in cea mai frumoasa, linistita si noua perioada din viata mea alaturi de Ema. Cred ca pare ciudat sa spun ca mi-a placut fiecare moment pe care l-am trait pana acum, de la trezit des la ingrijirea efectiva a fetitei; nu au fost momente in care sa spun ca mi-e greu sau ca am nevoie de o vacanta de la ea. E adevarat ca m-a ajutat mult si iubitul meu, dar si mama, care a stat cateva luni in Bucuresti. Suntem foarte bine, comunicam extraordinar, ea este foarte expresiva, docila si linistita, asa ca totul e minunat.”, a mai spus Cristina Cioran pentru sursa citata.

FOTO: spynews.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cristina Cioran

Articole recomandate

Citeste si despre