Cristina Cioran a explicat de ce a nascut prematur. Cauza socanta care i-a provocat travaliul

/ / Modificat: 2021-07-20
Cristina Cioran a explicat de ce a nascut prematur. Cauza socanta care i-a provocat travaliul

Cristina Cioran a devenit mamica pentru prima oara la varsta de 43 de ani. Din pacate, vedeta a trecut prin momente de cosmar. Travaliul s-a provocat mult mai devreme decat trebuia si a nascut prematur.

A fost extrem de speriata, insa acum se simte mai bine, iar fetita este inca la Terapie Intensiva. Medicii sunt insa optimisti si spun ca micuta va lua in greutate si va fi bine. 

Cristina Cioran a facut toxiinfectie alimentara 

Cristina a marturisit ca motivul care a produs travaliul a fost o toxiinfectie alimentara, care a produs contractiile. 

Şa acest moment, atât proaspăta mămică cât și fiica ei, Ema, sunt în afara oricărui pericol, dar vor mai sta o perioadă în spital, bebelușa fiind încă la incubator.

„Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut. Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen”, a spus Cristina, intrând în direct de pe patul de spital, la Pro TV.

Cristina Cioran a născut duminică seara și de abia azi dimineață a fost lăsată să-și vadă fetița, care se află la incubator. „Am văzut-o azi dimineață, e bine, răspunde la stimuli, respiră singură. Nu știu cât voi mai rămâne în spital, în funcție de starea copilului, de la zi la zi. Oricum azi mai rămân. Aici sunt liniștită că au doctorii grijă de ea. Trebuie să mai stea în incubator câteva zile, pânâ când începe să mănânce singurică. Iubitul meu nu poate să intre în spital, spitalul e carantinat. Nu e singurul caz. E plin aici de copii născuți prematur”, a mai spus actrița, epuizată după naștere.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cristina Cioran

Articole recomandate

Citeste si despre