Cristina Balan si-a retras gemenii de la scoala: "Un mediu nociv pentru ei"

/ / Modificat: 2022-07-04
Cristina Balan si-a retras gemenii de la scoala:

Cristina Balan a marturisit ca a fost nevoita sa isi retraga copii de la scoala. Decizia a fost una dificila pentru artista si pentru sotul ei, insa au hotarat ca acel mediu nu mai este deloc sanatos pentru cei doi copii, care sufera de sindromul Down. 

Cristina Bălan spune că a observat că cei doi băieți începuseră să fie marginalizați doar pentru că au aceasta afectiune. Totul ar fi pornit de la cadrul didactic care ar fi trebuit să îi ajute să se adapteze la mediul școlar, acuză cântăreaţa.

„I-am retras de la școală, pentru că a început să devină un mediu nociv pentru ei. Dacă un adult nu știe să gestioneze o situație de genul acesta și începe să îi ferească pe copiii tipici de copiii speciali, atunci ei încep să se simtă izolați. Încep să dezvolte o anumită atitudine, fără să aibă vreo vină neapărat, dar există.

Ei nu sunt violenți, dar dacă văd violență, pot să o preia. Dacă văd alți băieței că dau cu piciorul sau se hârjonesc și fac gesturi, le preiau și ei. Dar problema este că la un copil tipic se scuză lucrurile astea, că e copil. Dar la copilul special se spune că are o problemă de comportament”, a declarat Cristina Bălan, pentru Fanatik.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii sindrom Down

Articole recomandate

Citeste si despre