Cristiano Ronaldo a vorbit deschis despre moartea copilului sau. La cine a gasit cel mai mare sprijin

/ / Modificat: 2024-01-05
Cristiano Ronaldo a vorbit deschis despre moartea copilului sau. La cine a gasit cel mai mare sprijin

Cristiano Ronaldo pare ca are tot ce si-ar putea dori cineva: bani, faima, o familie frumoasa. Insa celebritatea nu te scuteste de suferinte, iar fotbalistul a trait una intre cele mai mari drame atunci cand i-a murit copilul la nastere. Au trecut de atunci aproape doi ani, insa durerea nu poate fi data uitarii, iar starul portughez a vorbit deschis despre asta.

Cristano Ronaldo si iubita lui, Georgina Rodriguez, au trecut printr-o tragedie pe care nicio familie nu si-o doreste vreodata, in 2022, cand fiul le-a murit la nastere. Primisera cu imensa bucurie vestea ca urmau sa aiba gemeni, un baietel si o fetita. Nu amandoi au fost la fel de puternici, baietelul murind la nastere. Nu s-a vorbit prea mult despre drama, cei doi preferand sa-si traiasca durerea cu discretie si sa se concentreze pe fiica lor nou nascuta.

Cand Cristiano Ronaldo a gasit puterea sa vorbeasca despre cat de tare l-a marcat acel episod, a oferit detalii incredibile si a recunoscut ca doar iubita lui i-a dat puterea sa treaca peste:

"La inceput, cand Gio a venit acasa toti copiii au intrebat unde era celalalt bebelus... Cu Cristiano (fiul cel mare, n.r.) am avut o discutie, i-am spus ce se intamplase, pentru ca intelegea. Am plans impreuna in camera lui si era confuz... Dupa o saptamana am decis sa le spunem copiilor tot adevarul, sa le spunem ca Angel, cum hotarasem sa-l numim, a mers in Rai. Copiii au inteles si chiar si acum cand suntem la masa, imi spun «tati, am facut asta pentru Angel» si arata catre cer. A fost un proces dificil, dar cred ca ne-a apropiat si mai mult".

Sprijinul a venit de unde se astepta mai putin

Starul lusitan a marturisit ca Georgina a fost cea care l-a ajutat enorm sa revina la normal dupa pierderea baietelului, desi si ea trecea prin aceeasi drama si poate ar fi avut nevoie si ea de mai multa incurajare:

"Georgina mi-a spus sa merg sa joc fotbal, sa fac ce imi place, pentru ca doar asta avea sa ma ajute sa mai uit putin. A fost greu, dar m-a ajutat sa imi concentrez atentia si pe altceva. Georgina a avut o copilarie grea in Argentina, a suferit cand era tanara si priveste viata cu alti ochi. Ma asculta, imi ofera stabilitate si a facut in asa fel incat sa nu cad dupa moartea baiatului nostru. Vreau sa ma casatoresc cu ea, este in plan. Este foarte matura pentru varsta ei si stim sa ne sprijinim unul pe altul", marturisea Cristiano Ronaldo intr-un interviu acordat jurnalistului Piers Morgan, la TalkTV.

Cristiano Ronaldo s-a bucurat in acel moment de un sprijin incredibil si a primit un mesaj de condoleante chiar si din partea Familiei Regale britanice, el evoluand atunci in Premier League:

"Nu m-as fi asteptat niciodata la o asemenea sustinere. Am simtit ca toata Anglia era cu mine, am primit o scrisoare chiar de la familia Reginei si am fost foarte surprins. Trebuie sa le multumesc tuturor!"

Fotbalistul portughez are in total 5 copii: Cristiano jr si gemenii Mateo si Eva sunt facuti cu mame surogat, iar Alana Martina si Bella, micuta care si-a pierdut fratele geaman la nastere, sunt facute cu Georgina Rodriguez. Totusi, Georgina figureaza in acte si ca mama a gemenilor Eva si Mateo, potrivit presei spaniole. Desi cei doi inca nu au facut nunta, au deja un contract prenuptial care stipuleaza ca, in caz de despartire, Georgina va primi lunar o renta viagera de 100.000 de euro, dar si o proprietate in La Finca.

FOTO: Instagam

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre