Cristi Borcea, despre fostele sotii: "Pentru ele exista Dumnezeu si eu. Eu le tin pe toate"

/ / Modificat: 2021-01-20
Cristi Borcea, despre fostele sotii:

Cristi Borcea este tata a 9 copii, pe care ii are impreuna cu 4 femei. Afaceristul a fost invitat de curand in cadrul unei emisiuni TV si a vorbit foarte sincer despre viata sa personala, familie si copii. 

Cristi Borcea a recunoscut ca a fost atras de Valentina Pelinel, actuala sa sotie, cu care are impreuna 3 copii, inca de pe vremea cand era casatorit cu Mihaela Borcea. El a marturisit ca a stiut inca de la a doua intalnire ca ii va fi sotie si mama a copiilor lui si a luptat pentru inima ei.

„Cand a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Cand am vazut-o a doua oara am zis, e clar ca va fi cu mine si va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De cand am vazut-o, chiar daca m-am insurat cu Alina, niciodata nu i-am cerut sa puna capat casniciei cu Boureanu. 

Doi la mana, ea era intr-o relatie care scartaia de foarte multi ani si ne-am placut. A fost o femeie care a luptat foarte mult, iar in momentul in care am intrat la inchisoare i-am zis ca are apartament la New York, de ce sa stea in Romania, la 29 de ani si atunci mi-a spus ca ma asteapta indiferent cat stau acolo, ca nu poate trai fara mine si ramane in tara.

A stat intr-un apartament cu chirie si atunci am facut cea mai buna alegere si cea mai buna afacere a mea de pana acum. Este femeia care imi da liniste, este calma, e femeia cu care pot sa stau singur si o saptamana in casa, cu care pot sa merg in vacante cate doua-trei saptamani. Este foarte important sa gasesti pe cineva sa iti dea liniste, caldura si putere", a dezvaluit Cristi Borcea.

Despre cele doua divorturi: "Au stiut si de la inceput, ca nu m-au luat de la biblioteca"

Cristi Borcea si-a asumat in totalitate vina pentru cele doua divorturi, de Mihaela Borcea si de Alina Vidican.

„De fiecare data cand m-am casatorit am zis ca acolo raman toata viata. Tentatiile au fost mari. Eu am vrut sa raman tot timpul si cu Mihaela, si cu Alina, dar toate drumurile au dus la Valentina. Nu am avut probleme in cele doua casnicii. Eu am fost cel care nu a fost cuminte. Au stiut si de la inceput, ca nu m-au luat de la biblioteca", a mai povestit Cristi Borcea.

"Nu, cum sa le cumpar daca pentru ele exista Dumnezeu si eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le tin pe toate, copiii au cele mai bune conditii si nu am de ce sa le cumpar tacerea. Ele sunt condamnate sa se poarte frumos cu mine si cu copiii si sa isi vada in primul rand de copii. Pai, daca eu le dau oxigenul? Poti sa traiesti fara oxigen? Amandoua au acum relatii cu barbati extraordinari”, a spus Cristi Borcea, la Kanal D.

Omul de afaceri a dezvaluit ca singura femeie in care are incredere este mama sa si ca toata averea lui a fost trecuta pe numele copiilor

"Mama este singura femeie in care am incredere totala si toate (n.r. bunurile) sunt la mama. Sotiile nu au niciuna nimic pe numele ei. Mihaela a avut casa care e acum pe numele copiilor, Alina, o vila care e pe numele copiilor. Toti ceilalti copii au case, apartemante, cele mai bune conditii, dar femeile, ca sa nu o ia razna, nu trebuie sa aiba nimic pe numele lor. Lasa, sa aiba copiii!”, a mai spus dinamovistul.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre