Corina Caciuc a nascut al doilea copil. Reghe, tata pentru a patra oara

/ / Modificat: 2024-04-01
Corina Caciuc a nascut al doilea copil. Reghe, tata pentru a patra oara

 

Laurentiu Reghecampf si Corina Caciuc au devenit parinti din nou. Iubita antrenorului a adus pe lume, in weekend, al doilea copil al cuplului si a anuntat nasterea acestuia pe Istangram. 

A nascut Corina Caciuc

Corina Caciuc a publicat prima fotografie cu bebelusul, insa a ales sa ii acopere fata. Imaginea a fost realizata imediat dupa nastere, chiar in sala de operatii. Corina Caciuc a devenit, astfel, mama pentru a doua oara, in timp ce Reghe este fericitul tatic a patru copii.

Tehnicianul mai are trei baieti, ale caror nume incep toate cu litera ”L”. Luca este baiatul lui Reghe din prima casatorie, Laurentiu Jr. a venit pe lume in timpul mariajului cu Anamaria Prodan, iar Liam este primul copil al lui Reghe cu actuala iubita, Corina Caciuc. Acum, familia celor doi s-a marit cu un nou membru. 

A anuntat sarcina tarziu

Reghe si Corina Caciuc au avut parte de o atentie sporita din partea presei, dat fiind felul in care a inceput relatia lor. Antrenorul inca era casatorit cu Anamaria Prodan cand s-a aflat despre relatia lor si despre prima sarcina. Dupa ce Reghe a reusit sa divorteze, cei doi au preferat sa fie discreti si sa isi tina viata departe de ochii curiosilor. 

Iubita lui Reghe si-a tinut in secret cea de-a doua sarcina pana cand aceasta a fost destul de avansata. Satena a anuntat ca mai asteapta un copil cu ocazia aniversarii lui Reghecampf, insa nu a publicat prea multe fotografii in care sa isi etaleze burtica de gravida in mediul online. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Reghecampf Laurentiu reghecampf

Articole recomandate

Citeste si despre