Codin Maticiuc, tata pentru a doua oara. Ce nume a ales pentru fetita lui

/ / Modificat: 2022-10-09
Codin Maticiuc, tata pentru a doua oara. Ce nume a ales pentru fetita lui

Asteptarea a ajuns la final pentru Codin Maticiuc si iubita lui, care isi vor cunoaste din clipa in clipa cea de-a doua fetita. Ana Pandeli mai are un baiat dintr-o relatie anterioara si o fetita impreuna cu Codin, iar in curand isi vor tine in brate si a doua fetita. Fericitul tatic a dat vestea cea mare pe retelele sociale, acolo unde a postat un mesaj emotionant, un fel de scrisoare pentru fiica lui care urmeaza sa vina pe lume.

Codin a dezvaluit si numele pe care el si iubita lui l-au ales pentru cea de-a doua fetita.

 „Ti-ai imaginat vreodata cum e sa iti cunosti macar o mica parte din viitor? Sa stii cu siguranta ziua in care vei cunoste o persoana care iti va schimba viata? Care iti va modifica prioritatile, modul de a gandi, felul in care te raportezi la viata? Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa stii exact care este ziua in care vei cunoaste dragostea?

Sa mergi la culcare in noaptea dinainte cu acest gand: "maine". Maine totul va fi diferit. De maine mi se modifica intreaga structura celulara. Maine sunt altul. M-am gandit la toate astea inainte sa se nasca Smaranda. Cum e sa stii exact ziua in care o sa intalnesti cea mai importanta persoana din viata ta. "Da, bro, uite ce sa fac, bine pe acasa. Peste trei zile o s-o intalnesc pe una pentru care te voi ucide fara sa stau pe ganduri ca s-o fac fericita. Tu ce faci, bro?"

Cateva lucruri au fost chiar peste asteptari la Smaranda. Sa fiu primul care a vazut-o si mai ales primul care a tinut-o de mana. Cand au dus-o in alta camera in timp ce pe mama o coseau, m-au lasat sa stau cu ea. Doar noi doi. Si ne-am tinut de mana si am stiut c-o s-o tin mereu”, a scris Maticiuc pe pagina sa de Facebook, inainte ca familia sa sa o primeasca pe mezina.

Declaratie de dragoste pentru fiica sa cea mare

Codin Maticiuc s-a schimbat complet de cand este tata.

„Am stiut dinainte ca o s-o iubesc. Nu am stiut insa ca voi fi total indragostit de ea. Efectiv indragostit ca de o domnisoara. Sunt mandru cand rade la glumele mele, fastacit cand ma pomeneste, topit cand ma atinge. Ca o dragoste de liceu. Tot ce-mi doresc este sa ma bage putin in seama.

Alt lucru este ca nu am realizat ca-mi poate fi si calcaiul lui Ahile. N-am stiut ca mai exista feluri in care poate sa doara total noi si crunte. N-am stiut ca ma pot narui din lacrima altuia.

Acum stiu tot: dragostea ca in povesti, pasiunea nestavilita si tot ce e mai sfant pe lume vine sa ma intalneasca in cateva zile. Vine sa-mi arate ca nu sunt dragon cu mai multe capete asa cum ca credeam ci unul cu mai multe inimi. Vine sa salveze lumea sau macar tara, alaturi de sora si fratele ei. Vine Ilinca Maticiuc.”, a scris Codin pe retelele sociale.

Cea care ii va oferi lui Codin al doilea copil este de meserie actrita, la fel ca el, insa nu a profesat pana acum. Ana Pandeli l-a cunoscut pe iubitul ei in urma cu cativa ani, prin intermediul unor prieteni comuni, iar de atunci traiesc o frumoasa si discreta poveste de dragoste. Ana mai are un baietel dintr-o relatie anterioara, pe care ea si Codin il cresc impreuna, iar in primavara anului 2019 s-a nascut si fetita lor, Smaranda.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre