Codin Maticiuc, anuntul momentului despre al patrulea copil: "Capitol inchis!"

/ / Modificat: 2023-08-31
Codin Maticiuc, anuntul momentului despre al patrulea copil:

Codin Maticiuc a reusit sa iasa din tiparele craiului de Dorobanti, asa cum a devenit cunoscut in tineretea sa zbuciumata. Acum este un tata responsabil, cu trei copii acasa, care vrea sa se impuna in industria cinematografica, atat ca actor, cat si ca producator, dar nu se da in laturi nici de la campanii caritabile, precum cea de a renova spitale de stat cu bani privati, din donatii si strangeri de fonduri.

Codin Maticiuc este tata pentru doua fetite, Smaranda si Ilinca, dar si pentru Mario fiul dintr-o relatie anterioara a iubitei sale. Desi pare incantat de aceasta postura, omul de afaceri nu pare tentat de ideea de a-si mai mari familia, dupa cum a marturisit intr-un interviu pentru Ego.ro.

"Cred ca am inchis capitolul copii. Adica e inchis. E finalul", a spus Codin Maticiuc, intrebat daca ar fi pregatit sa faca noi schimbari in viata sa de familie.

Codin este mandru ca Smaranda, prima fiica a sa si a Anei, ii seamana foarte bine:

"Mi se pare că Ilinca seamana cu Ana mai mult. Este bruneta toata, este mai inchisa la piele. Smaranda este foarte alba, ca mine. Poate foarte putin sa semene cu mine. O sa vedem mai tarziu, o sa ne dam seama pe la 2-3 ani, dar eu cred ca este Ana toata".

Actorul a marturisit si ca Smaranda trece printr-o perioada mai dificila de cand nu mai este mezina familiei:

"E foarte greu cu ea. Incearca sa se impuna, ca ea este acolo sefa. E foarte greu si parca incearca sa-si acapareze si mama mai mult. Ca e un pic de competitie. Era mai independenta inainte, mai dormea pe la bunici, la verisoara ei. Acum, mama sa fie acolo, pentru atentia ei este batalia".

Ce relatie are Codin Maticiuc cu fiul iubitei sale

Codin nu face diferente intre copii, chiar daca Mario nu este fiul sau biologic. Il iubeste si il rasfata la fel de mult, dar este si sever atunci cand este cazul. Actorul a marturisit ca, din cauza rezultatelor sub asteptaride la scoala, i-a "confiscat" un PlayStation pe care tot el i l-a cumparat si ca i-a limitat si timpul in care are voie sa foloseasca smartphone-ul:

"Sa invete bine. I-am luat telefonul, il las doar doua ore pe zi, i-am luat si Playstation-ul. Sa fie clar!".

FOTO: Facebook

Articole recomandate

Citeste si despre