Claudia Pavel a dezvaluit de ce este mama singura: “N-am visat la nunti”

/ / Modificat: 2022-08-24
Claudia Pavel a dezvaluit de ce este mama singura: “N-am visat la nunti”

Claudia Pavel, cunoscuta drept Cream, este mamica singura. Artista are un baietel in varsta de noua ani, pe nume Noah.

Claudia isi creste singura copilul din relatia cu jucatorul american de baschet Jeremy Lewis. Cei doi au fost logoditi, insa nu s-au casatorit niciodata.

Mai mult, in perioada 2011-2013, Claudia a locuit in Las Vegas, alaturi de socrii acecsteia. Dupa despartire, baiatul a ramas in custodia mamei.   

Recent, Claudia a marturisit in timpul unei emisiuni difuzate pe ProTV care este motivul pentru care a luat decizia de a-si creste singura copilul, dar si ca nu a visat niciodata la o nunta.

“Pai eu m-am asezat la casa mea cand am ramas gravida cu baietelul meu. Cred ca nu exista un termen. Fiecare are drumul lui in viata, karma lui, destinul lui. Eu, de exemplu, mi-am dorit pentru prima oara un copil exact cu cateva luni inainte sa se nasca fiul meu. Pana atunci am fost convinsa ca eu voi fi genul de carierista care va infia.

Lucrul pe care l-am auzit mereu de la mama a fost: Mama, tu sa te duci la scoala, sa ai cariera ta, sa fii pe picioarele tale. Cand ai vrut sa inchizi usa mama, o inchizi. Eu cam in stilul asta am fost crescuta. (…) In momentul in care ai un copil, tu, ca femeie, trebuie sa fii 100% sigura ca poti sa-l cresti singura.  Niciodata n-am visat la ziua nuntii. Inca nu visez. Nu cred ca este nimic in neregula. Fiecare vine pe lumea asta cu un scop, cu o menire. Este ok sa nu faci copii, este ok sa nu te mariti. Este in regula sa faci ceea ce te face pe tine fericit”, a spus Cream in emisiunea de la PRO TV.

O mamica permisiva, dar si severa

Claudia a declarat cum se comporta in relatia cu fiul ei. Aceasta a precizat ca se intelege de minune cu fiul ei, precizand ca este o mamica permisiva, dar si severa atunci cand este cazul. 

“Sunt o mamica permisiva in general, dar cu lucrurile foarte importante, cum ar fi stilul de viata, scoala si tot ce tine de educatie, sunt un pic exigenta. Nu stiu sa zic, daca a facut o boacana mare – face lucruri normale varstei. E un copil intelegator, inteligent, foarte matur pentru varsta lui. In adolescenta cred ca o sa se vada ce fel de educatie a primit, acum e un ingeras”, a mai spus Claudia despre relatia cu fiul ei, Noah, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Crestere copii Mama sentimente

Articole recomandate

Citeste si despre