Claudia Patrascanu si fostul sot, in razboi pentru custodia copiilor: ”Lupt singura pentru copiii mei”

/ / Modificat: 2020-12-14
Claudia Patrascanu si fostul sot, in razboi pentru custodia copiilor: ”Lupt singura pentru copiii mei”

Cantareata Claudia Patrascanu si fostul sau sot Gabi Badalau sunt in razboi pentru custodia celor doi copii pe care ii au impreuna. Artista acuza ca in instanta nu este lasata sa vorbeasca si a marturisit ca isi va face singura dreptate daca nu este ascultata.

Claudia a postat pe retelele de socializare amenintarile pe care i le trimitea Gabi Badalau. 

”Oameni buni, daca intr-o instanta in care ma judec timp de 1 an si 4 luni nu sunt lasata sa vorbesc, raspund doar cu Da sau Nu, sunt tinuta la usa, pedepsita ca am atras atentia unui juramant mincinos, am ales sa lupt singura pentru copiii mei, sa incerc a face dreptate, sa strig cu disperare sa fiu auzita de domnul Ministru al Justitiei, de Politie, de Procuratura, poate chiar sa ajung la CEDO, la mama si copilul”, a scris Claudia Patrascanu pe Facebook.Artista le-a transmis celor din mediul online mai multe mesaje dintre fostul sau sot si mama acestuia, dar si amenintarile pe care le-a adus Badalau la adresa ei.

„In toata aceasta perioada a divortului, am primit sute de mesaje in care femeile, mamele isi striga durerea prin ceea ce trec, povesti asemanatoare, delicate, grave sau fara iesire. Ce credeti, dragi mamici, dragi oameni ai tarii acesteia care putin dintre cei care ne aud iau masuri si fac ceva…Pe 10.12.20 am avut o alta infatisare a divortului si a custodiei, iar dupa 1 an si 4 luni, se intampla acelasi lucru. Pe tot parcursul acestui an, inca sotul, se prezinta cand doreste, aduce scutiri medicale atat pentru el, cat si pentru martori, se amana din motivul vacantelor pe care le motiveaza acesta, doar pentru a-si bate joc si a ma lungi la infinit cu acest proces. Ajung sa scriu acest mesaj pentru ca simt si observ lucruri care nu ar trebui sa se intample, tinand cont ca in tara noastra femeia poate sa fie batuta, maltratata, inselata, copiii sa fie uitati de existenta lor, sa fie aruncati in strada si totusi autoritatile, legile sa nu miste un deget pana acum doar pentru ca la mijloc exista acest nume Badalau!

"Poate ma aude domnul Ministru al Justitiei"

Daca pana acum nu am facut mai nimic si am lasat instanta sa faca ceva, observ ca este cazul sa strig cu disperare, caci poate ma aude domnul Ministru al Justitiei, poate ma aude toata tara aceasta in care traim si in care nu se face nimic. Precizez ca de azi inainte voi detalia cu lux de amanunt tot ce am trait in acea casa, ce am vazut, ce traiesc in continuare fara temeri si voi dezvalui ceea ce am depus la dosar in tot acest timp, caci pana acum mi s-au respins probele audio, video, nimeni nu doreste sa le vada sau sa le asculte.

Toate plangerile penale impotriva sotului nu au fost mentionate niciodata, plangeri penale facute atat la politie, procuratura, cereri peste cereri, protectia copilului etc. Procesul de ieri a inceput prin audierea martorei lui, care la intrarea in sala a fost pusa sa jure cu mana pe Biblie si in loc sa spuna: «asa sa-mi ajute Dumnezeu», a spus «asa sa ma ierte Dumnezeu»… Bineinteles ca am facut o observatie catre doamna presedinta pentru ceea ce a spus martora si am fost data afara din sala, stand la usa ca un om pedepsit 40 min. Mentionez ca «sotul» a avut o criza de ras pe parcursul sedintei, dar nu s-a vrut a o sesiza!Asa cum prevede legea inaintarea unui juramant se si spune: marturia mincinoasa se pedepseste pana la 3 ani cu inchisoarea. Ca atare, m-am conformat si mi-am «executat» pedeapsa 40 min la usa, chiar daca venisem acolo de la 300 km tocmai, sa-mi sustin cauza”, este o parte din mesajul scris de Claudia Patrascanu pe pagina de Facebook.

Claudia Patrascanu lupta pentru copiii sai 

”Nu voi permite niciodata in viata aceasta ca baietii mei sa fie educati de aceasta “familie” fara scrupule, sa mi-i duca pe un drum gresit, acelasi drum pe care l-au dus pe propriul copil, sa nu creasca cu iubire si credinta! De aceea strig disperata catre toate autoritatile: FACETI CEVA! Aveti totul depus la dosar! Cereri trimise cu disperare peste tot! Este vorba de doi minori care pot ajunge exemplul tarii, copiii sunt viitorul, pe ei trebuie sa-i ajutam, ci nu treceti cu vederea doar pentru ca unii au bani si putere!”, a continuat fosta sotie a lui Gabi Badalau.

Articole recomandate

Citeste si despre