Claudia Patrascanu, momente de cumpana. A ajuns la spital cu unul dintre copii

/ / Modificat: 2023-05-16
Claudia Patrascanu, momente de cumpana. A ajuns la spital cu unul dintre copii

Claudia Patrascanu este mama singura si, dincolo de toate conflictele cu fostul sot, incearca sa isi ingrijeasca cum poate mai bine copiii. Zilele trecute a avut, insa, parte de o experienta neplacuta: a ajuns la spital cu unui dintre copii, dupa cum le-a impartasit fanilor de pe Instagram.

Artista a postat un clip pe Instagram Stories, filmat intr-un salon de spital, in care baiatul sau dormea intr-un pat, cu o branula la mana.

„Respect si apreciere pentru medici si asistente”, a scris Claudia Patrascanu, care a fost internata cu fiul la o clinica didn Constanta.

„4 zile de intepaturi si tratamente. Multumesc celor care se gandesc la noi, care ne-au sarit in sprijin chiar si de la distanta si nu numai. Va apreciez si nu am cuvinte de multumire”, este mesajul artistei.

Virusul nu a „iertat-o” nici pe artista

Desi nu a dat detalii suplimentare despre starea baiatului, Claudia Patrascanu a lasat de inteles ca acesta se simtea mai bine dupa doar cateva ore, publicand un alt Story in care fiul ei se juca pe pat cu cateva cartonase, cu carti de joc, dar langa care erau si cateva caiete de matematica. „Sa nu ne plictisim”, a anuntat artista.

Spre seara, insa, situatia s-a complicat si se pare ca si Claudia Patrascanu a fost doborata de acelasi virus care i-a creat neplaceri fiului sau:

„La bine si la rău! Nu m-a ocolit dl. virus”, le-a spus Claudia fanilor sai.

Artista a avut si ea nevoie de asistenta medicala, filmandu-se pe patul alaturat celui al fiului. Cei doi se tin de mana si amandoi au branule prin care li se administreaza tratament, insa spera, cu siguranta, sa se intoarca in curand acasa.

FOTO: Facebook/Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cantareata Vedeta Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre