Claudia Patrascanu, din nou la judecata cu Gabi Badalau: "Pedepseste copiii pentru ca e el sub control judiciar"

/ / Modificat: 2023-09-27
Claudia Patrascanu, din nou la judecata cu Gabi Badalau:

Scandalul dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau pare unul fara sfarsit. Din doi oameni care odata s-au iubit suficient de mult incat sa se casatoreasca si sa faca impreuna doi copii, acestia au ajuns obisnuiti ai instantelor de judecata. Un nou proces a fost intentat de cantareata, care il acuza pe fostul sot ca se razbuna pe copii pentru propriile probleme.

Claudia Patrascanu l-a dat in judecata pe Gabi Badalau pentru a-si putea duce copiii in vacanta. Artista planuieste o calatorie la Istanbul si la Disneyland, insa singura modalitate de a parasi tara impreuna cu ei este ca Badalau sa semneze o procura notariala. Acesta refuza, insa, sa isi dea acordul, iar fosta sotie il acuza ca o face pentru simplul motiv ca el insusi nu poate parasi tara, aflandu-se sub control judiciar.

"La noi e greu sa semneze hartiile. Ca sa pot pleca cu copiii undeva, trebuie sa fac ordonanta in instanta. Daca el nu poate iesi, acum toata lumea trebuie sa ramana in tara. In vacanta de toamna vreau sa-i duc la Disneyland, iar de ziua lui Gabriel, pe 25 noiembrie, la Istanbul. Va fi in week-end, facem doar 45 de minute cu avionul din Constanta, si am facut cerere in instanta, pentru ca nu a vrut sa-mi dea, de comun acord, prin notar, procura", a declarat Claudia Patrascanu pentru cancan.ro.

Mai mult, Gabi Badalau nu doar ca nu a dorit sa dea semnatura pentru vacanta copiilor sai, dar nici macar nu s-ar fi prezentat la termenul la care a fost citat. Nou proces o costa pe Claudia Patrascanu 1200 de euro, pentru obtinerea a doua ordonante, cate una pentru fiecare deplasare.

"Se pierd bani pe care i-as putea cheltui cu copiii. El acum isi doreste sa plece cu ei in vacanta si mi-a cerut procura. Dar atat timp cat instanta a considerat ca nu are dreptul sa iasa din tara, cum pot face eu asta? El vrea sa trec practic peste decizia judecatoreasca. Si pentru ca eu nu vreau, n-am cum sa fac asta, el ma forteaza, pune presiune. I-am zis ca-mi voi da acordul in momentul in care i se ridica interdictia, sa am siguranta copiilor (...) De cand el nu poate iesi din tara, zici ca parca copiii nostri au vreo vina. El considera ca si copiii sa stea retinuti. (...) Eu vreau sa-i duc pe copiii nostri in vacanta, nu pe copiii mei. Va veni, sper, si momentul in care va exista intelegere. Daca asta a fost decizia lui, inseamna ca nu-si doreste ca fiii nostri sa mearga la Disneyland. Nu primesc acordul lui decat tarata prin instanta", a mai spus artista, care s-a despartit de Gabi Badalau in urma cu aproximativ 3 ani.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Parinti divortati

Articole recomandate

Citeste si despre