Claudia Neghina, mamica pentru prima oara la 39 de ani: "Nu mi-am dat seama ca sunt insarcinata"

/ / Modificat: 2021-01-05
Claudia Neghina, mamica pentru prima oara la 39 de ani:

Fotomodelul Claudia Neghina va deveni mamica pentru prima oara la varsta de 39 de ani. Aceasta este foarte fericita si a marturisit ca a aflat ca este insarcinata abia la 19 saptamani. La sfarsitul primului trimestru.

„Ma simt extraordinar. Sunt o mamica foarte norocoasa din punctul asta de vedere. Nu am avut greturi, nu mi-a fost deloc rau. Jumatate din sarcina nici nu am simtit-o pentru ca n-am stiut. Am aflat la 19 saptamani ca sunt insarcinata. Eu aveam ceva probleme hormonale. Am observat ca nu mi-a mai venit menstruatia, insa avand ceva probleme hormonale, am mers pe baza lor. In plus, eu faceam foarte mult sport. (…) Ma simteam bine. Singurele stari au fost ca eram ceva mai irascibila. Dar acum imi dau seama de ce ma enervam din orice. Mancam si putin mai mult, dar nu exagerat”, a declarat.„Este o minune de la Dumnezeu. Am avut o certitudine, am avut nevoia de o schimbare. Am cerut universului sa mi se intample ceva, dar nu am avut nicio pretentie. (…) De multe ori, viata cumva iti trimite ce ai nevoie cand ai nevoie. (…)

„Mama s-a bucurat foarte mult. Tata a murit la sfarsitul anului trecut. (…) Tot timpul mi-au placut copiii si am lucrat cu ei. Eu am facut liceul pedagogic. Multe prietene au copii si mi-e foarte drag de ei. Nu am avut niciodata instinctul matern. Am avut cumva presimtirea ca o fetita ma asteapta. Nu stiu de ce. (…) Cred in spiritualitate. Chiar in ziua in care am aflat ca o sa am o fetita, nu a fost un vis, a fost o certitudine, m-am trezit din somn si am avut numele in gand, Sofia.

Chiar nu cunosc pe nimeni Sofia. Nu am pe nimeni in familie, nu m-am uitat la vreun film. A fost un semn. (…) Incerc sa nu fortez lucrurile, sa le las sa vina de la sine, sa nu ma agit. Un kg 400 am luat. Am calculat de la inceput. In aprilie [o sa nasc]. Cum o sa decida medicul o sa nasc. Nu mai am 20 de ani. Azi am implinit 39. (…) Important e sa fie spre binele copilului”, a mai spus.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre