Cine este mama Cristinei Topescu. In mai putin de doi ani si-a pierdut fosta iubire si fiica

/ / Modificat: 2020-01-14
Cine este mama Cristinei Topescu. In mai putin de doi ani si-a pierdut fosta iubire si fiica

Cristina Topescu si-a gasit sfarsitul la doar 59 de ani, singura in casa. Se pare ca fosta jurnalista nu avea o relatie apropiata cu familia sa si cu cei doi frati vitregi.

Nici pe mama sa, Rodica, nu a avut-o aproape de-a lungul vietii. Dupa o casnicie de 11 ani, Rodica si Cristian Topescu au divortat, iar in 1985 femeia a fugit din Romania si s-a mutat in Germania.

Aceasta a trecut printr-un moment foarte greu, fiind suspecta de pancreatita, motiv pentru care Cristina Topescu a decis sa treaca fraudulos granita pentru a fi alaturi de mama sa. Dar a fost prinsa si aruncata in inchisoare, din septembrie pana in decembrie 1989. Fiica lui Cristian Topescu a fost eliberata cu doua zile inainte de a incepe Revolutia.

"Cand am plecat spre Germania sa-mi vad mama, care era bolnava si pe care riscam sa n-o mai vad, m-am gandit si la varianta ca as putea fi prinsa la granita. Cand s-a intamplat, mi-am mobilizat toate resursele interioare si mi-am dovedit ca sunt puternica. De atunci, am simtit ca pot depasi orice greutate," marturisea Cristina Topescu pentru OK!Magazin.

Aproape de mama sa

Cristina Topescu a ramas aproape de mama sa, chiar daca isi traiau vietile la distanta. Dar de sarbatori incercau sa fie mereu impreuna, Dar, in ultimii doi ani cu gandul la Cristian Topescu, plecat din aceasta lume pe 15 mai 2018.

De Craciun, in anul 2018, Cristina a postat o fotografie pe Facebook cu mama sa, la care se afla in vizita. "La mamica mea draga, de Craciun, amandoua cu gandul la tatal meu. Stiu ca e si el cu mine," a fost mesajul scris de Cristina, alaturi de poza.

mama topescu

Trupul Cristinei Topescu va fi incinerat, iar cenusa va fi trimisa la mama sa, care acum locuieste la Oradea, acolo unde era nascuta si fosta jurnalista.  

Taguri Cristina topescu Familie

Articole recomandate

Citeste si despre