Ce se intampla cu fiica lui Edith Gonzalez la doi ani de la moartea actritei

/ / Modificat: 2021-12-28
Ce se intampla cu fiica lui Edith Gonzalez la doi ani de la moartea actritei

Au trecut doi ani si cateva luni de la moartea celebrei actrite de telenovele Edith Gonzalez. In urma ei a ramas o fiica indurerata, in varsta de 15 ani, Conzanza Creel. 

La cateva luni dupa moartea actritei, sotul ei si-a refacut viata. Fiica lor locuieste acum cu actuala sotie a tatalui sau, Paulina Velasco, dar si surorile sale vitrege. Chiar în vara acestui an politicianul a făcut publică o fotografie în care apare toată familia, iar Constanza pare foarte fericită.

Tanara are o viata discreta, linistita, departe de lumina reflectoarelor. Ea a fost vazuta ultima data in public in luna octombrie anul acesta, cand a participat la un eveniment organizat de fundația Corazones en Movimiento, pentru a marca luna combaterii cancerului.

Cu această ocazie, adolescenta a făcut niște declarații emoționante: ”Mama, te iubesc. Îmi voi aminti de tine întotdeauna!”

Tot in luna octombrie, fratele actritei, Victor Gonzalez, a anuntat înființarea unei fundații ce va purta numele lui Edith Gonzalez și care va lupta, totodată, împotriva cancerului.

Edith Gonzalez a murit dupa o lupta lunga cu cancerul 

Actrita Edith Gonzalez s-a stins din viata la 54 de ani, dupa o lunga suferinta. Ea a fost diagnosticata cu cancer ovarian in 2016. Potrivit presei din Spania, familia ar fi decis deconectarea actriţei de la aparatele care o ţineau în viaţă.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre