Ce reguli trebuie sa respecte copiii Casei Regale

/ / Modificat: 2018-10-23
Ce reguli trebuie sa respecte copiii Casei Regale

La prima vedere, sa fii membru al Casei Regale este un lucru fascinant. Dar nu atat de usor pe cat pare. De la adulti si pana la copii, toti trebuie sa respecte reguli, indatoriri si restrictii.

Foto: Pinterest

10 reguli ale Casei Regale

Iata pricipalele reguli de care trebuie sa tina cont copiii din familia regala:

1. Fiecare copil trebuie sa invete "salutul Windsor."

2. Codul vestimentar al copiilor din familia regală este unul destul de strict. Nu au voie sa se imbrace in culori stridente sau sa poarte haine cu diverse imprimeuri. Din vestimentatia baieteilor, pana la varsta de 8 ani, nu vor lipsi pantalonii scurti, indiferent de anotimp.

Se considera ca acestia denota eleganta si arata apartenenta la o clasa sociala de vita nobila. De asemenea, paltoanele elegante sunt o alta piesa vestimentara care nu lipseste din garderoba copiilor casei regale.

3. In familia regala nu se folosesc porecle ale copiilor. Ei trbuie strigati intotdeauna pe numele lor complet si nu se foloseste niciun apelativ diminutival sau o prescurtare a acestuia.

4. Mostenitorii tronului nu au voie sa calatoreasca impreuna. In cazul unei tragedii, cum ar fi prabusirea avionului cu care ar calatori impreună mai multi mostenitori ai familiei regale, ar fi afectata linia succesorala la tron.

5. Limbajul pe care trebuie sa il folosească inca de mici este unul foarte oficial.

6. Fiecare copil al casei regale trebuie sa aiba o echipa de securitate in fata gradinitei sau scolii.

7. Postura excelenta trebuie sa fie obligatorie. Mai exact, coloana vertebrala trebuie sa fie dreapta, barbia usor inaltata, genunchii usor indoiti. Copiii familiei regale nu au voie sa tina mainile in buzunare.

8. O regula foarte importanta de care trebuie sa tina cont atat adultii, dar si copiii face referire la manierele din timpul mesei. Daca regina a terminat de mancat, nimeni nu mai mananca.

9. La nuntile din familie copiii au roluri speciale. Sunt intotdeauna cavaleri sau domnisoare de onoare.

10. Copiii trebuie sa invete cat mai multe limbi straine pentru ca merg in multe tari, de la varste fragede.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Familia regala britanica Copii Reguli

Articole recomandate

Citeste si despre