Ce pensie primeste Elena Basescu pentru cei trei copii. Suma pe care o incaseaza lunar

/ / Modificat: 2023-06-05
Ce pensie primeste Elena Basescu pentru cei trei copii. Suma pe care o incaseaza lunar

Elena Basescu nu a prea avut noroc in dragoste. Desi a divortat de ani buni de fostul sau sot, Bogdan Ionescu, fiica cea mica a lui Traian Basescu nu si-a mai refacut viata. A avut o relatie cu Catalin Tomata, insa povestea lor de dragoste nu a durat prea mult. 

Elena Baseacu este mama a trei copii, doi copii din relatia cu Bogdan Ionescu si o fetita din relatia cu Catalin Tomata. Pentru cei trei copii, Elena primeste o pensie alimentara consistenta, potrivit declaratiei sale de avere. 

Astfel, potrivit datelor furnizate de Elena Basescu, ea a incasat suma de 60.000 de lei reprezentând „pensii alimentare minori”, cel mai probabil de la Bogdan Ionescu, fostul sau sot cu care are cei doi copii mai mari. 

Ce joburi a avut Elena Basescu 

Elena Basescu a cochetat cu politica, in anii 2009-2014, fiica cea mică a lui Traian Basescu a fost europarlamentar al României. La acea vreme, ea incasa nu mai putin de 6000 de euro pe luna. Inainte de a deveni mama pentru a treia oara, Elena Basescu a lucrat la Camera de Comert si Industrie a Romaniei din 2016, acolo unde fusese incadrata initial cu un salariu de 3.000 lei pe luna. In prezent, ea este jurnalist la Aleph News. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pensie de intretinere Copii

Articole recomandate

Citeste si despre